Dark Mode Light Mode
Στην Καβάλα οι Διασυλλογικοί Κολυμβητικοί Αγώνες Master
Δημήτρης Παπουτσής, Στέλλα Αργυρίου σχολιάζουν την επανεκλογή Ανδρουλάκη
Αύξηση τεστ και κρουσμάτων

Δημήτρης Παπουτσής, Στέλλα Αργυρίου σχολιάζουν την επανεκλογή Ανδρουλάκη

Ομαλά και χωρίς προβλήματα έγινε την Κυριακή και στο Ν. Καβάλας η επαναληπτική ψηφοφορία για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και η συμμετοχή σε σχέση με την πρώτη Κυριακή και ψηφοφορία, έφθασε σε ποσοστό 74% περίπου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν πρώτος κι έμεινε πρώτος και στα ψηφοδέλτια της επαναληπτικής ψηφοφορίας.

Το τελικό αποτέλεσμα του Νομού Καβάλας:

  • Ψήφισαν 2.608 (συμμετοχή 74,8%)
  • Έγκυρα 2.580
  • Ανδρουλάκης 1.589 (61,58%)
  • Δούκας 991 (38,42%)

Αναλυτικότερα στην κάλπη της Νέας Περάμου: Ανδρουλάκης 102, Δούκας 60, λευκό 1. Λιμένας Θάσου Ανδρουλάκης 41, Δούκας 45, λευκό 1. Καβάλα (κάλπη 1) Ανδρουλάκης 196, Δούκας 9, άκυρα- λευκά 9. Δήμος Παγγαίου Ανδρουλάκης 153, Δούκας 124, άκυρα λευκά 5. Καβάλα (κάλπη 2) Ανδρουλάκης 157, Δούκας 92, άκυρα λευκά 5. Κρηνίδες Ανδρουλάκης 132, Δούκας 78.

Ο Δημήτρης Παπουτσής έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του. Συγχαρητήρια και στον Χάρη Δούκα για την συμμετοχή του στον β’ γύρο, όπως και σε όλους τους υποψηφίους, που πήραν μέρος σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα τους τελευταίους μήνες, συμβάλλοντας ο κάθε ένας με την υποψηφιότητα του στην παραπέρα ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές έχουν πλέον τελειώσει. Βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Τα όποια παράπονα και οι προσωπικές γκρίνιες δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην χώρα.

Τώρα ενωμένοι, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αποκλεισμούς, πρέπει να αποδεικνύουμε καθημερινά με την συμμετοχή μας και με την δράση μας ότι το ΠΑΣΟΚ, πιο ώριμο, πιο υπεύθυνο, πιο δυνατό και πιο βέβαιο για τον εαυτό του, μπορεί να γίνει μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές μία ισχυρή κυβερνητική δύναμη. ΠΑΣΟΚ, Πρόεδρε, Νίκο Ανδρουλάκη, πάμε. Καλή επιτυχία…».

Η ανάρτηση της Στέλλας Αργυρίου:

«Ο Χάρης Δούκας πλήρωσε την βιασύνη του και την « προδοσία» της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων της Αθήνας.  Κοινώς τους ζήτησε πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πιστεύω πως σήμερα δεν έχασε μόνο την προεδρία του κόμματος αλλά και τις επόμενες εκλογές στο Δήμο, ξαναβάζοντας τον Μπακογιάννη στο παιχνίδι διεκδίκησης του. Γιατί αν έστω και για λίγο φλέρταρε με την ιδέα να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο δεύτερος, αν ήμουν στη θέση του πλέον δεν θα το έκανα.

Θα κατέβαινα πάλι για τον Δήμο. Από την άλλη σκέφτομαι πως στην περίπτωση που είχε εκλεγεί ο Χάρης Δούκας προσωπικά θα εξαντλούσα όλη την αντιπολιτευτική μου εκστρατεία σε ό,τι θα έκανε λάθος στον Δήμο Αθηναίων.

Κοινώς θα τον χτυπούσα και σαν Πρόεδρο και σαν Δήμαρχο. Μεγάλη νίκη για το Νίκο Ανδρουλάκη, η βάση μίλησε. Θεωρώ πως ο ίδιος κινδυνεύει μόνο από τον εαυτό του. Αυτός είναι ο μεγάλος του αντίπαλος. Και είναι κάτι που πρέπει να δει και να διορθώσει άμεσα».

Προηγούμενο άρθρο

Στην Καβάλα οι Διασυλλογικοί Κολυμβητικοί Αγώνες Master

Επόμενο άρθρο

Αύξηση τεστ και κρουσμάτων