Dark Mode Light Mode

Δήμος Κουμπούρης: Μόνο το ΚΚΕ είναι αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η χθεσινή εκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ ήταν μια από τις τελευταίες στην Καβάλα αφού έφτασε πλέον η Κυριακή των ευρωεκλογών.

Περιοδεύοντας στην Ανατολική Μακεδονία, μετά την παρουσία του στην πόλη των Σερρών, μίλησε ο Δήμος Κουμπούρης. Γνωστός μας από τη συνδικαλιστική του δράση στα θέματα των συνταξιούχων.

Έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την Καβάλα ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Έχει γνωστούς, φίλους και καλές σχέσεις με ανθρώπους από όλους τους χώρους τοπικά. Ειδικά των συνταξιούχων.

Ο κ. Κουμπούρης μίλησε χθες το πρωί σε συγκέντρωση συνταξιούχων και όχι μόνο στην καφετέρια «Τζοκόντα». Πριν την εκδήλωση κλήθηκε να παρουσιάσει τις απόψεις του, απόψεις του ΚΚΕ σε συνέντευξή του στην Πρωινή.

Ο κ. Κουμπούρης μεταξύ των άλλων είπε:

«Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει και να εκφράσει την αντίθεσή του στη σημερινή ευρωπαϊκή ένωση. Η ευρωπαϊκή ένωση φταίει για όλα όσα ζούμε. Είναι μια ευρωπαϊκή ένωση που λειτουργεί σε βάρος των λαών. 

Αντίθετο στην ευρωπαϊκή ένωση όπως αυτή η παρουσιάζεται σήμερα, είναι μόνο το ΚΚΕ. Διαπιστώνω ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα και οι συνταξιούχοι δεν είναι τα μοναδικά. Και το μέλλον των νέων ανθρώπων είναι το ίδιο δύσκολο καθώς με την αλλαγή των νόμων που προετοιμάζεται, καλούνται σύντομα να εργάζονται μέχρι τα 70 και πλέον χρόνια!

Τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης επιλέγουν να κάνουν κριτική σε άλλα θέματα και όχι στα θέματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Την ευρωπαϊκή ένωση την εκθειάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσηςΑποπροσανατολίζουν τον λαό λέγοντας μισές αλήθειες. Και πάντα οι μισές αλήθειες είναι από μόνες τους ένα ψέμα ή και περισσότερα».

Προηγούμενο άρθρο

Ανοίγει η Σουηδική αγορά για τα ποτά και τα τρόφιμα της Περιφέρειας ΑΜΘ

Επόμενο άρθρο

Δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς χθες στην Καβάλα