• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Δημοσιογράφοι από το εξωτερικό σε Καβάλα και Θάσο

 Δημοσιογράφοι από το εξωτερικό σε Καβάλα και Θάσο

Ομόφωνες αποφάσεις για επόμενες εκδηλώσεις έλαβε στη συνεδρίαση της προ λίγων ημερών η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Ξεχωρίζει η φιλοξενία δημοσιογράφων από το εξωτερικό:

  • Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Νομού Καβάλας, στο πλαίσιο της σύμπραξης των φορέων της περιοχής μας για την ανάπτυξη του τουρισμού, θα φιλοξενήσουν δύο δημοσιογράφους από το εξωτερικό. Πρόκειται για τη αρθρογράφο της Daily Mail, Angela Epstein, που θα επισκεφθεί την πόλη μας και τη Θάσο από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, και τη συνάδελφο της από το Well.pl, Magdalena Gorlas, η οποία θα βρίσκεται στην Καβάλα το τετραήμερο 26 με 29 Ιουνίου 2024. Σκοπός του ταξιδιού τους είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορίας και του φυσικού πλούτου της περιοχής μας, καθώς επίσης και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μας στους τομείς του πολιτισμού, της γαστρονομίας και των εναλλακτικών προορισμών. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 300,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024», θα πραγματοποιήσει δύο μουσικές παραστάσεις, σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα, στις 29 Ιουνίου, στην προτομή Κανάρη, θα γίνει το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Σεργιάνι στην Ελλάδα», με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 15 Ιουλίου, στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων, θα λάβει χώρα η ετήσια χορευτική συνάντηση των παραδοσιακών συλλόγων του Δήμου Καβάλας, με τον γενικό τίτλο: «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου». Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας για τις δύο εκδηλώσεις ανέρχεται στο ποσό των 5.300,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διαβάστε επίσης