Dark Mode Light Mode

Δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata για τον Δήμο Καβάλας

Αναρτήθηκε νωρίτερα σήμερα (22/9) στην ιστοσελίδα mycity.com.gr αποτέλεσμα δημοσκόπησης για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καβάλας.

Η δημοσκόπηση που παρουσιάζει και σενάρια δεύτερης Κυριακής προέρχεται- κατά την ανάρτηση- από την εταιρία ProRata. (Η ιστοσελίδα mycity.com.gr παρακολουθεί την επικαιρότητα κυρίως της Θεσσαλονίκης).

Το εισαγωγικό κείμενο της ανάρτησης αναφέρει:

Ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ποσοστό 19% ο πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Εριφυλλίδης. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο για τρίτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος (18%), ενώ ακολουθούν κατά σειρά η Αναστασία Ιωσηφίδου (10%), ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης (8%) και ο Χρήστος Ποτόλιας (2%).

Οι αναποφάσιστοι κυμαίνονται στο 15%, ενώ 6% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν θα ψήφιζε ή δεν απάντησε στο σχετικό ερώτημα. Άνετα φαίνεται να επικρατεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης έναντι όλων των αντιπάλων του, πλην του Γιάννη Εριφυλλίδη, ο οποίος στην πρόθεση ψήφου για τη δεύτερη Κυριακή (εφόσον περάσουν Μουριάδης και Εριφυλλίδης) συγκεντρώνει στην παρούσα φάση ποσοστό 43% έναντι 33% του Θεόδωρου Μουριάδη. Ποσοστό αναποφάσιστων ή ερωτηθέντων που δεν απάντησαν στο σχετικό ερώτημα: 24%.

Δείτε όλη τη δημοσκόπηση (κάρτες ερωτήσεων και απαντήσεων) στη διεύθυνση: https://mycity.com.gr/dimoskopisi-tis-etaireias-prorata-gia-ton-dimo-kavalas-provadisma-moyriadi-erifyllidi-ta-senaria-tis-deyteris-kyriakis/.

Προηγούμενο άρθρο

«Ώρα Δημιουργίας»: 1ο Mojito Beach Party Kalamitsa 2023

Επόμενο άρθρο

Στέφανος Κασσελάκης στους Καβαλιώτες: "Μιλάτε μου στον ενικό" (video)