Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Δίνουν τα ρέστα τους αυτό το Σαββατοκύριακο οι Βαλκάνιοι τουρίστες
Εμπρός βάρβαροι!/4 – Απαραίτητη διευκρίνιση

Δίνουν τα ρέστα τους αυτό το Σαββατοκύριακο οι Βαλκάνιοι τουρίστες

Χαλάει ο καιρός προς το τέλος της εβδομάδας με βροχές και καταιγίδες σε περιοχές όμως που δεν έχουν και πολύ σχέση με την δική μας Περιφέρεια.

Τα αναφέρω όλα αυτά γιατί οι θερμοκρασίες της περασμένης Τετάρτης μας ανησύχησαν αφού θύμισαν κάτι από Ιούλιο.

34 βαθμοί αρχές Σεπτέμβρη δεν είναι και ότι καλύτερο.

 

Μέχρι και οι άνθρωποι του Κασσελάκη  μέσα στο κόμμα πήρανε χαμπάρι ότι η θέση του προέδρου κινδυνεύει.

Ο Νίκος Παππάς  έδωσε μία συνέντευξη  πρόσφατα και αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις που ταλανίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (;) ενώ  απάντησε και  στο ερώτημα αν ο Κασσελάκης  θα είναι στην ΔΕΘ.

Είπε λοιπόν με νόημα ότι θα είναι εκτός και αν εν τω μεταξύ έχει εκπέσει από την θέση του προέδρου.

Θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο που θα βρίσκεται στην Θες/νίκη για την ΔΕΘ ο πρωθυπουργός.

 

Τα Μέσα Ενημέρωσης ασχολήθηκαν μέχρι και με το κρασί που προτίμησε να εμφανίσει στην δεξίωση του γάμου του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το κρασί με την ονομασία “ Sincerely Mariah”είναι από τα Ελληνικά Οινοποιεία Boutari Selections, μιας σειράς επιλεγμένων ετικετών από τους οινολόγους της οινοποιίας Mπουτάρη, στα οποία μέτοχος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αναμένεται οσονούπω να κυκλοφορήσει και στην αγορά.

Η εκλεπτυσμένη και απαλή “ροζέ” γεύση του, αλλά και το ιδιαίτερα κομψό design του μπουκαλιού συνόδευσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο το “κάδρο” των εκδηλώσεων για αυτό που πολλοί αποκάλεσαν το “γάμο της χρονιάς”, ενθουσιάζοντας όσους το γεύτηκαν!

Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι τα ροζέ κρασιά στην πλειοψηφία τους αν γίνει υπέρ κατανάλωση προκαλούν φοβερούς πονοκεφάλους για τον λόγο αυτό με μέτρο.

 

Όπως όλα δείχνουν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογή  νέου  πρόεδρου του κόμματος θα κριθεί την δεύτερη Κυριακή ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Δούκα.

Η μάχη θα είναι αμφίρροπη αλλά το σημαντικότερο θα είναι την επόμενη ημέρα το κόμμα να είναι ενωμένο.

 

Μετά την Μεσσηνία ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο στην Μύκονο για τον μήνα του μέλιτος.

Η καλύτερη εποχή για διακοπές , η καλύτερη εποχή για Μύκονο.

 

Δίνουν τα ρέστα τους αυτό το Σαββατοκύριακο οι Βούλγαροι τουρίστες που κάνουν άλλη μία απόβαση λόγω της αργίας που έχουν στην χώρα τους.

Από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου αρχίζει η μεγάλη επιστροφή.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο πέφτει η αυλαία και για τις γιορτές της παλιάς πόλης στην Ξάνθη που για άλλη μια χρονιά έχουν προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Εμπρός βάρβαροι!/4 – Απαραίτητη διευκρίνιση