Dark Mode Light Mode

Δωρεά ειδών και υλικών από το Δήμο Παγγαίου στην Π.Υ. Αλεξανδρούπολης

Οι φίλοι της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησαν και με το παραπάνω τη δωρεά που έλαβαν από το Δήμο Παγγαίου. Την παρέδωσε ο Μάκης Ζουμπλιός:

Ο φίλος μας ο Μάκης & πολίτες και επαγγελματίες Δήμου Παγγαίου το απόγευμα της Πέμπτης 31/8 ολοκλήρωσαν την η παράδοση υλικών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρουπολης. Οι προμήθειες ήταν: Νερά, ισοτονικά ποτά, φάρμακα και παραϊατρικά, ξηρά τροφή, μπισκότα, κρουασάν.

Θα καλύψουν τις ανάγκες των 585 πυροσβεστών και όσων μάχονται στις καταστροφικές πυρκαγιές στον ΕΒΡΟ. Είναι η 2η αποστολή που γίνεται από την περιοχή μας σε σύντομο χρονικό διάστημα προς τον ΕΒΡΟ και την Π.Υ. Αλεξανδρουπολης.

Μας ανέφερε ότι: “Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής, εγώ απλά ήμουν ο οδηγός και παρείχα απλά το όχημα και συντόνισα την μεταφορά. Τα μπράβο και τα ευχαριστώ τα αξίζετε όλοι εσείς που σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζέψατε υλικά, βοηθήσατε στο μεταφορικό έργο και η βοήθειά σας θα δώσει δυνάμεις κυριολεκτικά και μεταφορικά στους Πυροσβέστες”.

“Θελω να ευχαριστήσω συγκεκριμένα την Μυρσίνη Χρυσαφούδη, διότι με βοήθησε στο να βρούμε άμεσα πρόσβαση προς τα υλικά, τον Stratos Kyriazhs και τον Πολιτιστικο Σύλλογο Οφρυνίου οι οποίοι παρείχαν πολλά από τα υλικά που μετέφερα, τον Dimosthenis Mauroxalividis και το κατάστημα “Σκλάρης”, τον Giorgio Kaldri με το κατάστημα “Καλδριμίδης Χρώμα Εργαλείο Διακόσμηση” στην Ελευθερούπολη & Νέα Πέραμο Καβάλας.

Υπήρχαν άνθρωποι, ανώνυμα που με εμπιστεύτηκαν χωρίς να με ξέρουν και αυτό προσωπικά με τιμάει. Αν χρειαστεί θα προσπαθήσουμε μαζί και για 3ο δρομολόγιο. Οι κάτοικοι και επαγγελματίες του Δήμου Παγγαίου νομίζω ότι έχουμε φιλότιμο.

Να ευχαριστήσω και τους “ΦΙΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ” για την μέχρι τώρα συνεργασία”. Τα λόγια σου και οι πράξεις σου φίλε Μάκη σε τιμούν, είσαι και είστε άνθρωποι με Α κεφαλαίο, μας διδάσκετε όλους ιστορίες φιλανθρωπίας, εθελοντισμού & αλληλεγγύης.

Έχουμε διδαχθεί πολλά από εσάς και από όλους όσους βοήθησαν.Απίστευτες στιγμές ζούμε σαν “ΦΙΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ” που έχουν χαραχτεί στις ψυχές μας σαν ασύλληπτες πράξεις αδελφοσύνης!

Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλη διακοπή νερού σε αρκετές περιοχές της Καβάλας την Τρίτη

Επόμενο άρθρο

Σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης κατατέθηκε ο συνδυασμός της «Ώρας Δημιουργίας»