Dark Mode Light Mode

Δράσεις για την οδική ασφάλεια σε Καβάλα και Ελευθερούπολη

Φωτογραφία αρχείου

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στο πλαίσιο του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης 2024, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της Καβάλας για την οδική ασφάλεια πραγματοποιεί διάφορες δράσεις. Η πρώτη δράση  θα είναι εβδομαδιαία και θα διεξαχθεί ως εξής:

  • Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 στην Ελευθερούπολη για τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου Παγγαίου.
  • Τρίτη 22 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στον χώρο του Διοικητηρίου της ΠΕ Καβάλας για τους μαθητές των Λυκείων.

Η δράση περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος, θεωρητική ενημέρωση και θα ακολουθήσει το βιωματικό μέρος με χρήση ειδικού εξοπλισμού και προσομοιωτών οδήγησης. Καλούνται επίσης, οι πολίτες να προσέλθουν στον χώρο του Διοικητηρίου της ΠΕ Καβάλας από 22 έως 25 Οκτωβρίου και ώρες 13:00-14:00, ώστε να έχουν και αυτοί την ίδια εμπειρία.

Η δεύτερη δράση είναι ημερήσια και θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 στην πλατεία Κανάρη (χώρος μαρίνας τουριστικών σκαφών) και ώρα 11:00. Θα γίνει ενημέρωση στο κοινό για την ασφαλή οδική συμπεριφορά σε ειδικές συνθήκες κυκλοφορίας (χιόνι, βροχή), επίδειξη χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα κ.λπ.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Μπάσκετ σε αμαξίδιο: Φιλική αναμέτρηση με Πανσερραϊκό (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Γιάννης Σαρρής: «Ήρθε η ώρα η Καβάλα και οι επιχειρήσεις της να κάνουν ένα βήμα μπροστά!» (video)