Dark Mode Light Mode

Δράσεις Οδηγισμού με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Υποστηρίζουμε το έργο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Alma Zois. Τρέχουμε, περπατάμε ή απλά δηλώνουμε παρουσία με το χαμόγελο μας την Κυριακή 20/10/2024 στις 11.00 το πρωί.

Παραλάβετε το αναμνηστικό T – Shirt της δράσης με την εγγραφή σας την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία, με την ελάχιστη δωρεά των 8€ κ άνω. Περιβάλλων χώρος Στάδιο ‘”Ανθή Καραγιάννη” “Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του Μαστού”. Με την υποστήριξη του γυμναστηρίου Ευ GYM Έλα μαζί!


Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ με χαρά συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με τη Δίκτυο Πόλεων Βιώσιμη Πόλη, στο πλαίσιο του Προγράμματος “LIVING STREETS – Πιλοτική μετατροπή δρόμων σε χώρους συνάθροισης πολιτών”.

Θα μας βρείτε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 18.00 στην πλατεία Ποταμουδίων. Έλα και εσύ να βιώσεις ένα διαφορετικό παιχνίδι που σχεδίασαν τα εκπαιδευμένα μας Στελέχη χωρίς όριο ηλικίας και ιδιαίτερες δεξιότητες. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Χώρος απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδίων. Αναλυτικό πρόγραμμα: https://www.sustainable-city.gr/…/living-streets-kavala…

πηγή: ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Καλαμπόκι από το φορτηγό στο... οδόστρωμα!

Επόμενο άρθρο

«Χρόνια Πολλά» στη Θάσο από Νίκο Παναγιωτόπουλο και Χριστόδουλο Τοψίδη