Dark Mode Light Mode

Δραστηριότητα συλλόγων: Εκδηλώσεις και κρούσματα κορωνοϊού!

Στα καλύτερα τους αυτήν την εποχή οι σύλλογοι της πόλης και του Νομού.

Πραγματοποιούν εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα. Ανακοινώνουν εκδηλώσεις για τη κοπή της βασιλόπιτας τους. Κι ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου είχε μια μικρή περιπέτεια με αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού:

*Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερών: Συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ονειρούπολης με εκδήλωση που έγινε χθες. Πρόσφατα ο ίδιος σύλλογος πραγματοποίησε εκδρομή στην Καστοριά.

*Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας: Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βράβευση αριστούχων μαθητών- μελών του συλλόγου θα γίνει στο καφέ Σοκολά στο Εμπορικό Κέντρο την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 10 το πρωί. Παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών να προσκομίσουν φωτοτυπία του αριστείου ή του πιστοποιητικού εισαγωγής για τους φοιτητές για τα σχολικά έτη από 2019-20 έως 2021-2022 στο γραφείο του συλλόγου και μέχρι τις 12 Γενάρη. Απογευματινές ώρες 6 με 8 Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη. Ή να τα στείλουν στο email: evriteskavalas@gmail.com

*Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο»: Για μια ακόμη χρονιά μεγάλη κοσμοσυρροή στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Με το τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής μας όλοι όσοι δουλέψαμε με μεράκι για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που πλημμυρίσατε την αυλή της Παλιάς Μουσικής. Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με υγεία.

*Συνοικιακός Σύλλογος Περιγιαλίου: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαζεύουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έως και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 για τους συνανθρώπους της περιοχής μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, στην προσπάθεια μας να μπορέσουν και αυτοί τις άγιες μέρες να έχουν γεμάτο το τραπέζι τους τουλάχιστον με τα απαραίτητα.

*Συνοικιακός Σύλλογος Ποταμουδίων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας “Το πάρτι του Άη Βασίλη”. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν κατά την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της γιορτής. Κυρίως όμως, ευχαριστούμε τα περισσότερα από 200 παιδιά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους και για τα καλά τους λόγια. Και του χρόνου με υγεία! Καλές γιορτές!

*Θρακική Εστία Καβάλας: Αναβίωσε το έθιμο της “Βαρβάρας”. Πεντανόστιμη και σπιτική έγινε η Βαρβάρα. Πάνω από 90 μέλη και φίλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η Τέτη Ευστρατίου μέλος του Συμβουλίου μας είπε λίγα λόγια για το έθιμο.

Συγχαρητήρια στις κυρίες που την παρασκεύασαν. Είναι οι Αγαθη Γιαντσιδου Ανθή Σπυριδακη, Κατερίνα Παπαβασιλειου, Βούλα Μουριαδου, Μαρία Χριστοφοριδου. Το Διοικητικό συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Καβάλας ευχαριστεί όλους και όλες που συμμετείχαν στην όμορφη εκδήλωση. Και του χρόνου με υγεία.

Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας ευχαριστεί πολύ τα καταστήματα του GRAND ΜΑΣΟΥΤΗ και του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ Καβάλας για την χορηγία τους στην παιδική γιορτή που έγινε χθες Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 18:30 η ώρα στην έδρα του συλλόγου μας!

*Σύλλογος Μικρασιατών: Ημερήσια εκδρομή πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας στις 26 Νοεμβρίου, στην όμορφη Αρναία ( επίσκεψη στο Μουσείο υφαντικής, λαογραφικό Μουσείο, Άγιο Στέφανο μοναδική εκκλησία με γυάλινο δάπεδο για να φαίνονται τα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν στα θεμέλια) με φαγητό στον Άγιο Πρόδρομο που φυσικά εξελίχτηκε σε κανονικό Μικρασιατικό γλέντι και το απόγευμα καταλήξαμε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουμε την παρασταση ” Στου Μποχώρη” με την Πέμη Ζούμη και τον Κώστα Αρζόγλου, μια παράσταση που μας ταξίδεψε στη Μικρά Ασία της καρδιάς μας. Ανταμώσαμε σε εκδρομή μετά από πολύ καιρό και ήταν ωραία, γέμισαν τα μάτια μας όμορφες εικόνες από τις ομορφιές της Πατρίδας μας, η ψυχή μας συγκίνηση σαν χαιδέψαμε τις μνήμες στην παράσταση, η καρδιά μας χαρά από τα τραγούδια ,τους χορούς, τα κεράσματα που περίσσεψαν στο λεωφορείο, μα πάνω απ’ όλα που ζήσαμε στιγμές που μας έλειψαν και γίναμε μια παρέα που κάθε ένας πρόσθεσε το δικό του υλικό για να γίνει τόσο νόστιμη…η εκδρομή μας.

*Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Ο σύλλογος είχε αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού το προηγούμενο διάστημα κι έτσι προσωρινά το γραφείο του έμεινε κλειστό. Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση του αναφέρει: Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την κ. Σοφία Χαζαρίδου για την ευαισθησία της αλλά και την πολύτιμη προσφορά της.

Προηγούμενο άρθρο

Τα ψώνια των εορτών έχουν κι άλλο στόχο: Στήριξη μικρομεσαίων!

Επόμενο άρθρο

Θα ερευνηθεί η μη έκδοση αδειών για κατάληψη αιγιαλού στις παραλίες του Ν. Καβάλας