Dark Mode Light Mode

Δραστηριότητες τοπικών συλλόγων

Ο Σύλλογος Παλιάς Καβάλας διοργανώνει τη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στις 11:00 το πρωί, τον 5ο χειμερινό ορεινό αγώνα δρόμου 20 χλμ με την ονομασία “WinteRun Palia Kavala”. Ο αγώνας έχει αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του χωριού της Παλιάς Καβάλας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 380 μέτρα.

*Ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας γνωστοποιεί ότι άνοιξαν οι εγγραφές για το Kavala Trail Run 2018. Δηλώσεις συμμετοχής στο http://kavalatrailrun.sxokavalas.gr/. Ο αγώνας θα γίνει στη γνωστή διαδρομή στο περιαστικό δάσος της Καβάλας την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 11 το πρωί. Πρόκειται για την 6η διοργάνωση.

Ο ίδιος σύλλογος κάνει επίσης γνωστό ότι: Στα πλαίσια του ανοίγματος των δραστηριοτήτων του Σ.Χ.Ο.Καβάλας (ορειβασία, αναρρίχηση, σπηλαιολογία) στην κοινωνία, μαθητές της Ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Γυμνασίου Ελευθερούπολης επισκέφτηκαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, τα γραφεία και την ιδιόκτητη πίστα αθλητικής αναρρίχησης του Συλλόγου μας. Οι μαθητές ενημερώθηκαν αρχικά, για το άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης , την κινησιολογία και τις βασικές προπονητικές πρακτικές, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πρακτική άσκηση και εφαρμογή.

* Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Γιαννούλη, ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου “ΣΧΙΝΟΣ” στα Ποταμούδια, για την πολύτιμη προσφορά του σε όλους τους τομείς, κατά τη διοργάνωση του ετήσιου χορού του Συλλόγου στις 20-1-2018 και του εύχεται για το 2018 υγεία και επαγγελματική επιτυχία με ό,τι ασχοληθεί.

*Την Παρασκευή 2 Φλεβάρη ο συνοικιακός σύλλογος Χωράφας πραγματοποίησε τον χορό του. Στην ίδια εκδήλωση κόπηκε η πίτα του νέου έτους. Πολλά μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Τσουρουκίδης και Μπόνιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κορίνα Χιώτη Πρασσά και Μάκης Παπαδόπουλος. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε μέρος της δουλειάς που κάνουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου (φωτογραφία).

 

Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο πρόεδρος του ΟΛΚ

Επόμενο άρθρο

Στο 90` με πέναλτι ο Δουμάνης φτερούγισε και πάλι τον Αετό(φωτογραφίες) - Έχασε ο Νέστος με 2-1 στον Ξηροπόταμο