Dark Mode Light Mode

Δύο συνδυασμοί – 160 συνολικά υποψήφιοι στο Επιμελητήριο

Έληξε χθες το μεσημέρι η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Καβάλας. Το πρωί, αρκετά πριν το τέλος της προθεσμίας, βρέθηκαν στην υπηρεσία του φορέα οι δύο επικεφαλής και υποψήφιοι πρόεδροι.

Ο Γιάννης Σαρρής και μετά από λίγο ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Ο κ. Σαρρής με συνεργάτες του, ο κ. Παναγιωτίδης με πολλούς υποψηφίους του. Τους υποδέχθηκε ο Μάρκος Δέμπας. Ευχήθηκε σε όλους τους παρόντες καλό προεκλογικό αγώνα.

Προς το παρόν τις εκλογές κερδίζει το … Επιμελητήριο. Εισέπραξε χθες μέσω της διαδικασίας που αναφέραμε, ποσό 8.000 ευρώ. Από 50 ευρώ έκαστος υποψήφιος. Συνολικά 94 στο συνδυασμό του κ. Σαρρή και 66 στο συνδυασμό του Γιάννη Παναγιωτίδη.

Τα έσοδα εκ των εκλογών είναι ως συνήθως περισσότερα λόγω της προϋπόθεσης που υπάρχει για τους υποψήφιους και όσους θα ψηφίσουν, να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι. Η εφορευτική επιτροπή των εκλογών με επικεφαλής τον συμπολίτη δικηγόρο Μάκη Καλαντζή ελέγχει και εγκρίνει τους εκλογικούς καταλόγους. Ελέγχει και τους υποψήφιους. Οριστικά νέα από την επιτροπή θα υπάρχουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Προηγούμενο άρθρο

Με 94 υποψήφιους στις εκλογές του Επιμελητηρίου ο συνδυασμός «Ριζική Αλλαγή» (video)

Επόμενο άρθρο

Το Λύκειο Ελληνίδων στο Καστελόριζο για να κάνει παρέλαση!