Dark Mode Light Mode

Δύσκολα βρίσκεις δωμάτιο στη Θάσο: Γεμάτη ως τον 15Αύγουστο!

Μετά τις βροχές και τις κακοκαιρίες του Ιουνίου, η Θάσος βρήκε ευτυχώς το σωστό της Καλοκαιρινό βηματισμό. Ζει τις συνηθισμένες τουριστικές καταστάσεις.

Ενδεχομένως ακόμη καλύτερες σε σχέση με πέρσι. Οι Τούρκοι τουρίστες επανήλθαν μαζικά το προηγούμενο διάστημα, δημιουργώντας συνθήκες ευχάριστης έκπληξης. Και μάλιστα μεγάλης. Οι Ρουμάνοι «πλημμυρίζουν» το νησί.

Αρκετοί για δεύτερο συνεχόμενο Καλοκαίρι και οι Μολδαβοί. Κι όλα αυτά μέχρι σήμερα. Έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια αφού όπως λέμε συχνά, τα καλύτερα έρχονται! Αφορούν τον Ιούλιο και φυσικά τον Αύγουστο.

Αν κάποιος σήμερα αναζητήσει δωμάτιο στη Θάσο, ειδικά στα ξενοδοχεία, θα βρει δύσκολα. Κι αν ψάξει πολύ, ίσως κάτι καταφέρει. Κι αυτό σε «τσιμπημένες» τιμές. Ειδικά για τις ημέρες πριν και μετά τον 15Αυγουστο. Υπάρχει μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον και για τον Σεπτέμβρη, οι προκρατήσεις για αυτόν το μήνα είναι πολλές.

Αρκεί τότε να βοηθήσει κι ο καιρός, λένε όσοι κάτι παραπάνω ξέρουν. Οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Θάσο θεωρούν αναμενόμενη την αύξηση των τουριστών τον Ιούνιο. Δεν ξαφνιάζονται που σύμφωνα με στοιχεία του Λιμεναρχείου ο φετινός Ιούνιος ήταν καλύτερος από τον Ιούνιο του 2019. Τέλος υπάρχουν πάντα στο νησί οι επισκέπτες από τις ευρωπαϊκές χώρες.

Προηγούμενο άρθρο

Μηχανογραφικό 2023: 10 απλές συμβουλές για τη συμπλήρωσή του

Επόμενο άρθρο

Στις οδούς Φιλίππου και Σερδάρογλου το έργο του φυσικού αερίου