Dark Mode Light Mode

Εμπλοκή- καθυστέρηση στην εγκατάσταση του ιδιώτη στο νέο λιμάνι

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας δεν επιβεβαιώνει αφού δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα. Άλλες ωστόσο πηγές αναφέρουν εμπλοκή και καθυστέρηση στη διαδικασία εγκατάστασης του ιδιώτη στο νέο λιμάνι «Φίλιππος Β’».

Ας αναφέρουμε το ως χθες, σίγουρο αν και ανεπίσημο, χρονοδιάγραμμα επόμενων ενεργειών. Η εκπρόσωπος της ΓΕΤ ΤΕΡΝΑ, εταιρία που θα λειτουργήσει το λιμάνι, «Europort» είναι εδώ και ετοιμάζεται.

21 Οκτώβρη ή λίγο μετά γίνεται η επίσημη τελετή παράδοσης του λιμανιού από τον ΟΛΚ στον ιδιώτη. Και 1η Νοέμβρη το νέο λιμάνι λειτουργεί από τη «Europort», ως διαχειρίστρια και εκπρόσωπος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν. Να αργήσουν. Μπορεί. Κι άγνωστο για πόσο. Η φήμη υπάρχει από την περασμένη Παρασκευή. Με μήνυμα της η «Europort» ενημέρωσε αυτούς που είχε πρόγραμμα να συναντήσει στην πόλη, ότι δεν θα είναι στην Καβάλα τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη. Για δικούς της λόγους, αναφέρει το ίδιο e mail.

Από την άλλη πλευρά η ίδια εταιρία δεν είναι συγκεκριμένη για την επόμενη της άφιξη. Το τοπίο είναι ολίγον θολό κι η παραφιλολογία αρχίζει και δεν σταματά με τίποτα. Κάποιοι δεν ανησυχούν, άλλοι δεν ενοχλούνται αν υπάρξει καθυστέρηση.

Όλα αυτά ωστόσο δεν είναι και τόσο καλά μηνύματα για μια ιδιωτικοποίηση που υποτίθεται ότι θα φέρει ανάπτυξη στο νέο λιμάνι. Μια ιδιωτικοποίηση που άργησε ήδη αρκετά.

Προηγούμενο άρθρο

Η αγορά του Νομού μετά την τουριστική περίοδο

Επόμενο άρθρο

Ο σκύλος έψαξε αλλά ναρκωτικές ουσίες δεν βρέθηκαν