Dark Mode Light Mode

Εδώ ο Κασσελάκης, εκεί ο Κασσελάκης που είναι τελικά ο Κασσελάκης;

Ελάχιστα θα μας επηρεάσει – σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων –  αυτή η μεταβολή του καιρού που θα ρίξει την θερμοκρασία προς το τέλος της εβδομάδας με βροχές κυρίως σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα σε κάποιες περιοχές υπάρχει περίπτωση πάντα σύμφωνα με την ίδια πρόβλεψη να πέσουν και κάποιες νιφάδες  χιονιού!

Για την Καβάλα αυτό που θα ισχύσει θα είναι η πτώση της  θερμοκρασίας η οποία δεν θα είναι και τόσο τρομερή.

Απλά ίσως χρειαστεί πάνω από το κοντομάνικο να βάλουμε και ένα φούτερ.

 

Η μάχη του Τραμπ με την Καμάλα είναι στήθος με στήθος και όπως όλα δείχνουν ο νικητής θα κριθεί στο νήμα.

 

Πήρε μπρος μετά τις εσωκομματικές εκλογές και ο Ανδρουλάκης που ετοιμάζει ένα μίνι ανασχηματισμό και μία σκιώδη κυβέρνηση για να ελέγχει καλύτερα και πιο εντατικά το κυβερνητικό έργο.

Στο νέο αυτό σχήμα πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν όλοι οι συνυποψήφιοι του για την προεδρία του κόμματος.

Σωστή απόφαση που θα βοηθήσει το κόμμα να κερδίσει έδαφος δεδομένης και  της αδράνειας που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και αρκετούς μήνες και να γίνει τυπικά  και ουσιαστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ πλέον είναι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές  είναι ένας και είναι να γίνει κυβέρνηση.

 

Μιλώντας προχθές ο έκπτωτος  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είπε μεταξύ άλλων ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει καινούργιο κόμμα αφού άφησε να εννοηθεί ότι το κόμμα του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό θα παλέψει μέχρι τέλους.

Αποφασισμένος ο έκπτωτος…

 

Πολύ κακός Παναθηναϊκός και πολύ κακός  Σλούκας προχθές στο Παρίσι όπου η ομάδα του ηττήθηκε από την Παρί με 84-80.

Ο Σλούκας αγωνίστηκε 14 λεπτά και πέτυχε μόνο 2 πόντους.

 

Σε συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ φέρεται να έχει φτάσει η ομοσπονδία της Αγγλίας για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, ο Γερμανός τεχνικός έχει ήδη δώσει τα χέρια με την FA και θα αναλάβει τα καθήκοντα του από τον ερχόμενο Γενάρη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας τον Νοέμβριο για το Nations League.

Οι Άγγλοι πάντως δεν δείχνουν να έχουν πάρει με καλό μάτι τη συμφωνία με τον Τούχελ. Η Daily Mail έβγαλε ένα αμφιλεγόμενο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα της με τίτλο «Μαύρη ημέρα για την Αγγλία». Μάλιστα το πρωτοσέλιδο αυτό έχει ήδη σηκώσει μεγάλη κουβέντα και παντού σε όλα τα Μέσα γίνεται συζήτηση για το εάν η συμφωνία με τον Τούχελ είναι σωστή.

 

Όπως όλα δείχνουν ότι ο γάμος του Χάρη Δούκα θα τον φέρει πιο κοντά με το πρόεδρο του κόμματος  Νίκου Ανδρουλάκη αφού θα είναι καλεσμένος.

Σίγουρα θα σπάσει ο πάγος που υπήρχε κατά την διάρκεια της προεκλογική περιόδου ανάμεσα στους δύο άντρες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Η μπασκετική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Επόμενο άρθρο

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ