Dark Mode Light Mode

Ευχαριστήρια Επιστολή

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το προσωπικό της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, που ασχολήθηκε επισταμένα με τη σύζυγο και μητέρα μας Πετρίδου Σοφία κατά τη νοσηλεία της.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους θεράποντες ιατρούς, συντονιστή διευθυντή κ. Ευάγγελο Καμπουρίδη και το διευθυντή κ. Γεώργιο Καλώστο, που διενήργησαν με επιτυχία ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο χειρουργείο, καθώς και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνέδραμε.

Επιπλέον, ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα την Προϊσταμένη κα Μαρία Ζώτου για την άψογη νοσηλευτική αντιμετώπιση της μητέρας μας, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά και το τμήμα φυσικοθεραπείας.

Γενικότερα, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το συμπέρασμα ότι η λειτουργία της κλινικής είναι άψογη σε κάθε επίπεδο, ενώ και γενικότερα ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας έκανε η λειτουργία του νοσοκομείου.

Όλα αυτά οδήγησαν σε πραγματική βελτίωση της υγείας της μητέρας μας, παρά τη βαρύτατη πρόγνωση. Οι ειλικρινείς αυτές ευχαριστίες μας εκφράζονται χωρίς υστεροβουλία ή κολακεία, καθώς πιστεύουμε ότι το «καλό» ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας πρέπει να γίνεται ευρύτερα γνωστό.

Με τιμή,

Ιωάννης Πετρίδης, Σπυρίδων Πετρίδης, Νικόλαος Πετρίδης

Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης εντείνει την κριτική του προς το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη

Επόμενο άρθρο

Αδικία σε βάρος οδηγών- ιδιοκτητών Ταξί