Dark Mode Light Mode

Ευχαριστήριο για την εκδήλωση «3ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων»

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης:

1)Yannis Resort Hotel, 2)ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, 3)Autoparts Parasoglou, 4)ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, 5)SID-KAT ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, 6)ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, 7)ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, 8)Xasapiko SAATZOGLOU BUTCHER SHOP, 9)Beach bar “RIVAS”, 10)Beach bar “PARADISE”.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς: 1)ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, 2)ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 3)ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, 4)ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ, 5)ΚΑΓΚΑΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 6)ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, 7)ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, 8)ΜΠΑΛΤΖΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, 9)ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, 10)ΝΤΟΥΝΙΑΠΙΛΕΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 11)ΣΑΑΤΖΟΓΛΟΥ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή σας στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους της οδού Φιλίππου για την κατανόηση. Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας Lampsi 105,7 και Cosmos 93,2! Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Αναστασιάδη για την συμβολή του στην οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης.


Ευχαριστούμε από καρδιάς, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης: Τον Δήμο Καβάλας και συγκεκριμένα : την Τεχνική υπηρεσία του δήμου. Την Δημοτική Αστυνομία. Την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Δημοτικής ενότητας Φίλιππων Όμηρο Κυριακίδη. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Κο. Θόδωρο Μαρκόπουλο για την στήριξη στον σύλλογο!

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Καβάλας, τον Πρόεδρο Κο. Μάρκο Δέμπα και το Δ. Σ. του Επιμελητηρίου που σε κάθε δράση του συλλόγου είναι δίπλα μας! Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Καβάλας για την κάλυψη της εκδήλωσης με την αποστολή προσωπικού. Ευχαριστούμε θερμά το ΚΤΕΛ Καβάλας και το ΚΤΕΛ Δράμας για την κατανόηση στην αλλαγή των δρομολογίων!

Προηγούμενο άρθρο

Η ρυθμιστική διάταξη θήρας του Δασαρχείου Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Στην ταβέρνα «Σάββας» η Υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη