Dark Mode Light Mode

Ευχόμαστε η περιπέτεια της να είναι περαστική!

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο παρακολουθεί την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Μαρινέλλα η οποία λιποθύμησε στην διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό  αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου σε κρίσιμη κατάσταση.

86 χρονών σήμερα η Μαρινέλλα δούλευε σε κανονικούς ρυθμούς και με τέτοια ένταση που θα ζήλευαν και πολύ μικρότεροι σε ηλικία συνάδελφοι της.

Η συναυλία στο Ηρώδειο όπως καταλαβαίνετε απαιτούσε πολύ μεγάλη προετοιμασία και ατελείωτες ώρες προβών κάτι που δεν άντεξε ο οργανισμός της Μαρινέλλας.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και η περιπέτεια αυτή της υγείας της να είναι περαστική.

 

H διαφωνία του Σαλμά για συγκεκριμένους χειρισμούς της κυβέρνησης που οδήγησε και στην διαγραφή του όχι μόνο από την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά και από το κόμμα έχει θορυβήσει το Μαξίμου που ξεκινάει την επιχείρηση με τίτλο «ΕΝΟΤΗΤΑ».

Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο με τους βουλευτές του κόμματος να συναντηθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός προλαβαίνοντας και άλλες παρόμοιες δυσάρεστες εξελίξεις.

Αυτοί που διαμαρτύρονται προς το παρόν διακριτικά μέσα στο κόμμα είναι οι βουλευτές που παραμένουν αόρατοι πριν από κάθε ανασχηματισμό.

 

Όπως όλα δείχνουν τελικά θα βρεθεί λύση , μακριά από λαϊκισμούς , για τη νέα πιάτσα των ταξί μετά την κατάργηση της πιάτσας στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη πρόβλεψη ο καιρός ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας θα ξεκινήσει με καταιγίδες και θα είναι βροχερός μέχρι και το απόγευμα γύρω στις 6.

Αυτή η μεταβολή του καιρού θα συνοδευτεί και από μία σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας περίπου 10 βαθμών.

Από Τρίτη όμως και πάλι βελτιώνεται.

 

Σε όλους άρεσε το τηλεοπτικό de bate των 6 υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ για τον πολιτικό πολιτισμό που επιδείξανε οι καλεσμένοι  δείχνοντας παράλληλα και έναν άλλο δρόμο για την διεξαγωγή  μελλοντικών de bate που μπορούν να ξεφύγουν από το αυστηρό πρωτόκολλο που ίσχυε μέχρι σήμερα και να γίνουν πιο χαλαρά και χρήσιμα για το τηλεοπτικό κοινό.

Πληθαίνουν οι φήμες για ίδρυση ενός κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας πριν από τις επόμενες Βουλευτικές εκλογές.

Η αδράνεια στην οποία βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό τα δύο μεγάλα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ανοίξει την όρεξη για δημιουργία νέου κόμματος.

 

Αυτή η υπέρ ανάλυση της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρέθηκε η Μαρινέλλα προχθές βράδυ Τετάρτης στο Ηρώδειο και στην διάρκεια συναυλίας της από την πλευρά των δημοσιογράφων είναι κουραστική και περιττή.

Επί της ουσίας δεν προσφέρει τίποτα και αναλύει πληροφορίες που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Έτρεξε 32 ώρες και τερμάτισε ο Νίκος Καραγκιοζόπουλος στο Σπάρταθλον