Dark Mode Light Mode

Εφορευτική επιτροπή ορίστηκε, οι εκλογές θα γίνουν;

Μία ακόμη φορά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης όρισε την εκλογική επιτροπή για τη διαδικασία στο Επιμελητήριο.

Δηλαδή την εφορευτική επιτροπή. Κανείς δεν γνωρίζει αν όντως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος του έτους. Κι άλλη φορά είχε οριστεί η ίδια επιτροπή αλλά στο τέλος οι εκλογές δεν έγιναν.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης αναφέρει:

«Συγκροτούμε την εκλογική Επιτροπή διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη των μελών των οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας, αποτελούμενη από τους:

1. Κοσμά Καλαντζή Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Καβάλας, ως Πρόεδρο, αναπληρούμενο από την Αγάπη Κοτσελίδου επίσης Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Καβάλας.

2. Σοφία Λυριστή υπάλληλο του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν.Καβάλας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού αναπληρούμενη από την Όλγα Σαμπανίδου υπάλληλο του ιδίου Τμήματος.

3. Ευφροσύνη Χαϊνά  κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού με βαθμό Α’, υπάλληλο του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν.Καβάλας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης, αναπληρούμενη από τον Σωτήριο Μήτσιου υπάλληλο του ιδίου Τμήματος.

4. Μαρία Καραμπουρνιώτη, μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας, αναπληρούμενη από τον Ιωάννη Κυπριαννίδη, επίσης μέλος του ιδίου Επιμελητηρίου Καβάλας.

5. Σουλτάνα Μαυρομμάτη, υπάλληλο του Επιμελητηρίου Καβάλας, αναπληρούμενη από την Μαρία Αρβανιτάκη, υπάλληλο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Έργο της Εκλογικής Επιτροπής είναι η διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας οι οποίες θα διεξαχθούν μεταξύ 15.11.2024 και 15.12.2024».

Προηγούμενο άρθρο

Αδικία σε βάρος οδηγών- ιδιοκτητών Ταξί

Επόμενο άρθρο

Πριμ επιβράβευσης σε ανάδοχο έργου επειδή το τέλειωσε στην ώρα του