Dark Mode Light Mode

Ευστρατία Χριστοδούλου: Όλοι όσοι ψήφισαν να προσέλθουν και στην επαναληπτική ψηφοφορία της Κυριακής

Ως στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ η κ. Ευστρατία Χριστοδούλου ήταν στη διαδικασία της Καβάλας την περασμένη Κυριακή.

Παρακολούθησε από κοντά αυτά που έγιναν. Μας εμπιστεύεται τα συμπεράσματα της. Στέλνει το μήνυμα της, στις επαναληπτικές εκλογές να συμμετέχουν όλοι όσοι ψήφισαν προχθές.

Η συνέντευξη

Ερ: Πως πήγαν τα πράγματα στις κάλπες του Νομού Καβάλας, όσον αφορά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ;

Απ: Καταρχάς να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που άφησαν την Κυριακή τους , μια μέρα ανάπαυσης και ήρθαν να ψηφίσουν. Η διαδικασία γενικά έκανε καλό στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Στην Καβάλα είχαμε ροή από τις 7 το πρωί που άνοιξε η κάλπη. Συνέχεια υπήρχε ροή. Ερχόταν συνέχεια και ψήφιζαν. Ψήφισε κόσμος που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια και κόσμος που είχαμε χρόνια να τους δούμε. Αυτό μας δίνει κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας. Αυτό που εντόπισα είναι ότι πρέπει να ψηφίζουν και περισσότεροι νέοι. Δεν υπήρχαν πολλοί νέοι. Θα ήθελα εγώ περισσότερους νέους να ψηφίσουν.

Ερ: Σε σχέση με τα τμήματα το 2021 στο Νομό,  τώρα ήταν περισσότεροι αυτοί που ψήφισαν;

Απ: Ήταν ικανοποιητικά περισσότεροι. Δεν είχαμε προβλήματα σε οργανωτικά θέματα. Η Καβάλα είχε 4 κάλπες και ο κόσμος δεν περίμενε πολύ ώρα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Στο νομό Καβάλας όλα κύλησαν ομαλά.

Ερ: Την Κυριακή που έρχεται θα είναι λιγότερος ο κόσμος;

Απ: Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να είναι λιγότεροι. Θέλουμε να είναι όλοι. Αυτό μπορεί να είναι εφικτό. Όπως ήρθαν την πρώτη Κυριακή, να έρθουν και τώρα. Διαδικαστικά να πούμε ότι δικαίωμα ψήφου  στη δεύτερη Κυριακή έχουν όσοι ήρθαν και την πρώτη Κυριακή. Αυτοί που πλήρωσαν τα 3 ευρώ την πρώτη Κυριακή, δεν θα πληρώσουν τώρα. Το καλό κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, φάνηκε από το debate. Το ΠΑΣΟΚ σίγουρα βγαίνει πιο δυνατό. Υπήρχε γενικά ένας πολιτισμένο κλίμα σε όλη τη διαδικασία, σ’ όλη την προεκλογική πορεία. Το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα δείχνει μια συγκροτημένη δύναμη σε σταθερή πορεία εξουσίας. Από αυτή την πορεία που είχαμε μέχρι στιγμής φαίνεται ότι και την επόμενη μέρα το κλίμα θα είναι καλό και θα υπάρχει ενότητα. Ας καταλάβουν όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια φούσκα, είναι ένα κόμμα που έχει προοπτική και μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο

Αγιασμός για τον Αιμοδοτικό, Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κεραμωτής «Ο Νέστος»

Επόμενο άρθρο

Μικρότερη αναμονή στα σύνορα κάνει πιο εύκολες τις αφίξεις Τούρκων τουριστών