• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Ευστρατίου στον Άρη Πηγών,  «ψώνια» από Θεσσαλονίκη για τον Μέγα, ο Κουνατίδης στον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

 Ευστρατίου στον Άρη Πηγών,  «ψώνια» από Θεσσαλονίκη για τον Μέγα, ο Κουνατίδης στον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

Ο Διονύσης Ευστρατίου ανακοινώθηκε επίσημα από τον Άρη Πηγών και αντικαθιστά τον Παναγιώτη Κυφωνίδη ο οποίος οδεύει προς Θάσο και Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Η ομάδα των Πηγών θέλει να εντάξει στο ρόστερ της και τον Γερογιάννη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Νέα Αρτάκη και πρόπερσι στον ΑΟΚ, προερχόμενος από την Αναγέννηση Λιμεναρίων. Σίγουρα καλός παίκτης.

Συνέχεια των μεταγραφών για τον ΜΑ Ορφανίου, ο οποίος ανακοίνωσε τις μεταγραφές του Κέβιν Καλουντάση από τον Ελευθεριακό και από την ίδια ομάδα τον Γιάννη Τάσσιο. Ο Μέγας ενισχύει το ρόστερ του με καλούς παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Ανέστη Κουνατίδη, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο Παγγαίο. Ο πρώην μέσος του ΑΟΚ Ιορδανίδης από τη Νέα Αρτάκη μετακόμισε στην Αναγέννηση Άρτας.

Το Αγίασμα κρατάει και άλλους από τον περσινό του βασικό κορμό. Προστέθηκαν και συνεχίζουν οι: Ιβανίδης, Κωνσταντάρας οι οποίοι βέβαια είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ο Βύρωνας κράτησε τον Βούλγαρο τερματοφύλακα Ιωσήφ Γιουκάν και ανακοινώσει παίκτες από το Σιδηροχώρι.

Διαβάστε επίσης