• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Εγκαινιάστηκε το γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών της Περιφέρειας στο νησί της Θάσου

 Εγκαινιάστηκε το γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών της Περιφέρειας στο νησί της Θάσου

Το γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών στο νησί της Θάσου, εγκαινίασε σήμερα (29/05) ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Το γραφείο, που βρίσκεται στο Λιμένα της Θάσου τίθεται άμεσα στη διάθεση των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται σε αυτό για θέματα που αφορούν την ΠΑΜΘ, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται στην Καβάλα ή την Κομοτηνή.

Η λειτουργία του γραφείο καλύπτει ένα πάγιο αίτημα των Θασίων και φέρνει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πιο κοντά τους, με πραγματικά δεδομένα πια. Στην τελετή των εγκαινίων και του αγιασμού, παρέστησαν επίσης ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αρχοντής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη κ. Νίκος Ευκαρπίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Στέλιος Ιγνατιάδης.

Την τελετή παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θάσου κ. Λευτέρης Κυριακίδης.

πηγή: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 

Διαβάστε επίσης