Dark Mode Light Mode

Εγκρίθηκε η πραγματοποίηση 4 εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας

Με αποφάσεις που έλαβε πρόσφατα η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας εγκρίθηκε η πραγματοποίηση των εξής εκδηλώσεων:

*Ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΙΜΦΝΘ, θα αναγορεύσει επίτιμο δημότη του Δήμου Καβάλας τον καταξιωμένο καθηγητή και διεθνούς φήμης αρχαιολόγο, Πιέρ Ντιγκρέ, το Σάββατο 28/09/2024, στο συνεδριακό κέντρο ιστορικών μελετών «Ο Απόστολος Παύλος» στο Βαπτιστήριο της Λυδίας. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 564,50 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

* Ο Δήμος Καβάλας και η Ελληνική Λέσχη Τέχνης Νυρεμβέργης θα πραγματοποιήσουν ειδική εκδήλωση στη Μεγάλη Λέσχη, στις 5 Οκτωβρίου, για την προβολή της ταινίας «Kofferkinder: Σκηνές από μία μετανάστευση». Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Γρηγόρη Νικηφορίδη και τον ηθοποιό, Ευθύμιο Παπαχρήστο. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 1.209,66 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

* Ο Δήμος Καβάλας θα υποδεχτεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, μία μεγάλη αποστολή στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη Νυρεμβέργη, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Συγκεκριμένα, ο έπαρχος της Νυρεμβέργης και είκοσι δήμαρχοι μικρών δήμων της εν λόγω περιοχής, θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, και εν συνεχεία θα επισκεφθούν το Μουσείο Καπνού, τη Δημοτική Καπναποθήκη και διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

* Ο Δήμος Καβάλας θα συμμετάσχει σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που έχουν προγραμματιστεί στα όρια του Δήμου Καβάλας από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τοπικούς συλλόγους και φορείς. Ο δήμαρχος και εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας θα καταθέσουν στεφάνια σύμφωνα με το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων που έχει καταρτιστεί. Επίσης, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Καβάλας θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις των σχολείων της πόλης. Ο συνολικός προϋπολογισμός συμμετοχής του Δήμου Καβάλας στις παραπάνω εκδηλώσεις ανέρχεται στο ποσό των 772,92 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Προηγούμενο άρθρο

Με Παραμυθάδες, «Προστατεύω τον πλανήτη, θέλω έναν όμορφο κόσμο» 

Επόμενο άρθρο

Ευχαριστήριο για τις εκδηλώσεις στο δάσος των Πεντακοσίων