Dark Mode Light Mode

Εκδήλωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας εγκρίνονται οι δαπάνες για τη στήριξη εκδήλωσης με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός έτους από το θάνατο του Βασίλη Βασιλικού. Η απόφαση της επιτροπής στην πρόσφατη της συνεδρίαση αναφέρει:

«Ο Δήμος Καβάλας, η Εταιρεία Θασιακών Μελετών και η Θασιακή Ένωση Καβάλας, συνδιοργανώνουν ημερίδα αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Καβαλιώτη Συγγραφέα, Βασίλη Βασιλικού, στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας, στις 9 Νοεμβρίου 2024, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του. Στην ημερίδα θα μιλήσουν παράγοντες του πολιτισμού από την Καβάλα και τη Θάσο και άνθρωποι που μοιράστηκαν τις στιγμές δημιουργίας του».


Μια άλλη εκδήλωση που στηρίζει ο Δήμος Καβάλας είναι «Ο Δήμος Καβάλας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας διοργανώνουν Ανοιχτή Έκθεση Ζωγραφικής, από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2024, στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης, με τις ζωγραφιές μαθητών και μαθητριών των σχολείων του Δήμου Καβάλας, που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη περίοδο στο πλαίσιο της δράσης «Έμφυλη Βία – Με το βλέμμα 3 στραμμένο στη νέα γενιά».

Προηγούμενο άρθρο

Άδεια για 5οροφη πολυκατοικία, κατεδάφιση και νέα μονάδα ελαιοτριβείου

Επόμενο άρθρο

Βραδιά 80s-90s στο wine bar Franco's