Dark Mode Light Mode

Εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων στο Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Σ.Ε.Β.Ε. με θέμα «Εξαγωγικές Επιδόσεις Π.Ε. Καβάλας, Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων, Λύσεις Ιχνιλασιμότητας στα Τρόφιμα, Λύσεις Vegan & Vegetarian», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη στις 18:30 στο χώρο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης είναι ο πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Ε. κ. Συμεών Διαμαντίδης όπως επίσης ο Γρηγόρης Σταματόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της Export Credit Greece. H Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων Α. Ε.– Export Credit Greece S.A. αποτελεί τον κρατικό Οργανισμό Eξαγωγικών Πιστώσεων και εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Αποστολή της είναι η στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν διεθνείς συναλλαγές ή επενδύσεις, παρέχοντας στον Έλληνα εξαγωγέα: Ασφάλιση πιστώσεων, εγγυήσεις, χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με τον κ. Σταματόπουλο οι εκδηλώσεις αυτού του είδους που έγιναν ήδη σε άλλα Επιμελητήρια «…αφορούν την εξαγωγική δυναμική των περιοχών και τα εργαλεία που βρίσκονται στη διάθεση των επιχειρήσεων, για την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων και την ιχνηλάτηση των προϊόντων σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας». Εκτός από το Επιμελητήριο Καβάλας ίδια εκδήλωση για την ΑΜΘ θα γίνει και στην Αλεξανδρούπολη.

Προηγούμενο άρθρο

Επίσημη αναγνώριση στο σύλλογο ξυλορακέτας Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Ορκίζονται 14 και 17 Δεκέμβρη