Dark Mode Light Mode

Έκλεισαν λακκούβα μετά τον τραυματισμό πεζής

Πρωινές ώρες την Πέμπτη 6 Ιουνίου συμπολίτισσα που βάδιζε στην Ομόνοια έπεσε στο έδαφος λόγω λακκούβας, τραυματίστηκε στο χέρι, χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό έγινε στη διασταύρωση των οδών Ομονοίας και Φιλώτα. Στο σημείο είχαν ξεκολλήσει και δεν υπήρχαν στο οδόστρωμα πλακάκια. Υπήρχε μια αρκετά εκτεταμένη ανωμαλία στο έδαφος που είχε επισημανθεί ως επικίνδυνη. Παρόλα αυτά δεν ήταν στις προτεραιότητες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως ο Δήμος Καβάλας. Έτσι λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό της πεζής απέκλεισε το σημείο με κόκκινη κορδέλα. Την επόμενη μέρα έστρωσε νέα πλακάκια, εκτός από ένα.

Φαίνεται δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο. Η κόκκινη κορδέλα έμεινε στο σημείο όλο το Σαββατοκύριακο. Τη Δευτέρα προστέθηκε το πλακάκι του έλειπε. Από την Τρίτη (χθες) όλα ήταν πλήρως διορθωμένα και χωρίς πρόβλημα και για αυτοκίνητα (κίνηση από ή προς Φιλώτα) και για πεζούς.

Συμπέρασμα: Τέτοια θέματα που ανακύπτουν συχνά σε κεντρικά σημεία της πόλης, πρέπει να λύνονται άμεσα και όχι κατόπιν εορτής. Ναι μεν είναι πολλά και το προσωπικό περιορισμένο αλλά ειδικά στο κέντρο επιβάλλεται να διορθώνονται «εδώ και τώρα».

Προηγούμενο άρθρο

Το εξωτερικό σοκ

Επόμενο άρθρο

Στο νοσοκομείο άνδρας που μαχαιρώθηκε από φιλικό του πρόσωπο!