Dark Mode Light Mode

Εκλογές στο σύλλογο της Παναγίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας ¨ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ¨ διεξάγει εκλογές στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου ( Παλιά Μουσική ) ώρα 11.00 π.μ..

Προσκαλούνται όσα από τα μέλη θέλουν να συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα μέχρι την 19ην Σεπτεμβρίου.

Το γραφείο θα είναι ανοικτό από 17.30 μ.μ. μέχρι 19.30 μ.μ. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσα από τα μέλη είναι εγγεγραμμένα και τακτοποιημένα οικονομικά πλέον του εξαμήνου.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας ¨ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ¨ ανακοινώνει ότι για την νέα πολιτιστική χρονιά, που αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, θα λειτουργήσουν στο Σύλλογο τα εξής τμήματα δραστηριοτήτων:

1) Χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών ενηλίκων. 2) Γυμναστική γυναικών. 3) Τμήμα Αγιογραφίας-Ζωγραφικής. 4) Τετραφωνική Χορωδία. 5) Τέχνη της πλεκτικής. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, στο τηλέφωνο : 6944296003 ώστε να γίνει έγκαιρα η οργάνωση των τμημάτων. Οι μέρες και οι ώρες των δραστηριοτήτων θα ανακοινωθούν σύντομα.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Παναγίας ¨ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ¨ διοργανώνει ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ εκδρομή στην Ρουμανία με έδρα το Βουκουρέστι, από 25 Οκτωβρίου έως και 28 Οκτωβρίου.

Διαμονή σε τετράστερο ξενοδοχείο με πρωϊνό στο κέντρο του Βουκουρεστίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο πρακτορείο Γαιόραμα. Τιμή συμμετοχής 260 ευρώ. Πρόγραμμα και περαιτέρω πληροφορίες στο πρακτορείο ή στα γραφεία του Συλλόγου.

Προηγούμενο άρθρο

Το Sparmatseto Robotics δημιουργεί και φέτος ομάδες Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Προετοιμασίες, αλλαγές στη Θάσο για το επόμενο Καλοκαίρι!