Dark Mode Light Mode

Εκτέλεση έργων υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων

Σε εξέλιξη βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατασκευή σημαντικών έργων υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, υπό την επίβλεψη των στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΚ.

Βασικός στόχος της διοίκησης του Δήμου Καβάλας είναι διασφάλιση της ασφάλειας των πεζών, η ομαλή διέλευση των οχημάτων και η ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με τη συνδρομή τόσο των εργαζομένων του Δήμου Καβάλας, όσο και των εθελοντών που υπάρχουν στις τοπικές κοινότητες.

Συγκεκριμένα, στον Ζυγό, στον κεντρικό δρόμο του χωριού, αποξηλώθηκαν οι νησίδες, αντικαταστάθηκε το παλιό δίκτυο ύδρευσης, κατασκευάζονται νέα πεζοδρόμια και θα τοποθετηθούν νέοι στύλοι φωτισμού, ενώ στις Κρηνίδες ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον περιβάλλοντα χώρο της μονάδας κομποστοποίησης και βελτιώθηκε η οδική προς αυτήν από το συνεργείο των αναδόχου εταιρείας.

Την ίδια ώρα, στις Κορυφές εγκαταστάθηκαν λαμπτήρες LED και καθαρίστηκε το πάρκο στην είσοδο του οικισμού και στη Λυδία ξεκίνησε η ανακατασκευή του πάρκου δίπλα στον ποταμό Ζυγάκτη. Τέλος, στον Αμυγδαλεώνα και το Κρυονέρι ολοκληρώθηκε η αγροτική οδοποιία.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Τραγούδια και μελωδίες της αλησμόνητης γης του Πόντου στη μουσική σκηνή του Cosmopolis Festival

Επόμενο άρθρο

Η Ν. Καρβάλη καλωσόρισε τον Αύγουστο (videos)