Dark Mode Light Mode

Έκθεση Φωτογραφίας στο Aparto Bistro Café: 24 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024

Το Aparto Bistro Café έχει την τιμή να φιλοξενεί μία μοναδική έκθεση φωτογραφίας, με τη συμμετοχή των φωτογράφων Αχιλλέα Ηλιάδη, Αριστείδη Μπαλτατζή, Γιώργου Μυτιληνού και Κωνσταντίνου Χρυσοχόου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024 και υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό σε όμορφες τοποθεσίες και μαγευτικές εικόνες. Εγκαίνια: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, στις 19:30.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, στις 19:30, στο Aparto Bistro Café, όπου θα παρευρεθούν οι καλλιτέχνες και οι συνδιοργανωτές.

Η εκδήλωση προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να συναντήσουν τους δημιουργούς και να συζητήσουν για την τέχνη της φωτογραφίας. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – Παράρτημα Καβάλας και το Aparto Bistro Café.

Στόχος είναι να ενισχυθεί η πολιτιστική δραστηριότητα της περιοχής και να προωθηθεί η καλλιτεχνική δημιουργία. Πληροφορίες για την έκθεση: Διάρκεια: 24 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024.

Τοποθεσία: Aperto Bistro Café, Εθνικής Αντιστάσεως 10, Καβάλα. Είσοδος: Ελεύθερη. Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Aparto Bistro Café Bar | Εθν. Αντιστάσεως 10, Καβάλα, ΤΚ 65403 | Τηλ. 2510 211 910.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Καλή επιτυχία στους δύο υποψήφιους των εκλογών του Επιμελητηρίου

Επόμενο άρθρο

Ψήφισμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τη διάσωση της Στέγης