Dark Mode Light Mode

Έκθεση για όλους- Εγκαινιάζεται το απόγευμα η KavalaExpo 2024

Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης» η 30η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας ή αλλιώς «KavalaExpo 2024».

Τα εγκαίνια φαίνεται ότι θα κάνουν μαζί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Άννα Μάνη.

Η κ. Μάνη θα είναι στην πόλη μας και αύριο για τις εργασίες της συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Η συνέλευση προγραμματίζεται να γίνει κι αυτή στο εκθεσιακό κέντρο.

Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της χώρας έρχονται από σήμερα ώστε να παραστούν και στα εγκαίνια της έκθεσης.

Οι προετοιμασίες της έκθεσης βαίνουν προς ολοκλήρωση.

Τηρώντας την παράδοση χθες, μια μέρα πριν την έναρξη της, αρκετοί ντόπιοι επαγγελματίες δήλωσαν συμμετοχή. Την τελευταία ώρα. Το Επιμελητήριο στο μέτρο του δυνατού, προσπάθησε να ικανοποιήσει τους περισσότερους. Είναι περιττό να τονίσουμε ότι οι χώροι είναι όλοι γεμάτοι εκθέτες. Εκτός από τις Καβαλιώτικες εταιρίες ξεχωρίζουν οι ξένες αποστολές.

Στην ουσία της η έκθεση είναι και Βαλκανική. Φέτος με περίπτερα ή αντιπροσωπείες θα είναι παρόντες στο γεγονός άνθρωποι της επιχειρηματικότητας από όλες τις Βαλκανικές χώρες. Σημαντικό σημείο της υπόθεσης είναι η έκθεση να στηριχθεί και από τους επισκέπτες.

Επιπλέον κίνητρο οι παράλληλες εκδηλώσεις, ειδικά οι μουσικές κάθε βράδυ. Δωρεάν και χωρίς εισιτήριο. Καλή έκθεση λοιπόν, καλή «KavalaExpo 20024».

 

Προηγούμενο άρθρο

Έλαβε άδεια το σκοπευτήριο κοντά στο Κοκκινόχωμα

Επόμενο άρθρο

Κι άλλες μελέτες για την πεσμένη γέφυρα!