Dark Mode Light Mode

Εκτός γηπέδων αλλά εντός… Καβάλας το μέλλον του Σάββα Γκέντσογλου (video)

Τον Σάββα Γκέντσογλου υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Fay’s Time την Παρασκευή 17/5.

Ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για τον γιο του Βασίλη αλλά και για το επαγγελματικό του μέλλον, το οποίο όπως αποκάλυψε θα τον βρει -οριστικά- εκτός ποδοσφαίρου:

«Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. Συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα. Νομίζω θα ξαναπήγαινα στο παιχνίδι, είναι ωραία εμπειρία.

Περίμενα να χαρεί ο γιος μου με την επιστροφή μου, αλλά δεν χάρηκε γιατί ήθελε να καθίσω κι’ άλλο στο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που τον έκανα υπερήφανο γιατί με είδε και με χάρηκε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω από όλο αυτό το παιχνίδι, είναι ότι ο γιος μου είναι χαρούμενος για τον μπαμπά του.

Το ποδόσφαιρό έχει τελειώσει για εμένα. Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα στην πατρίδα μου, την Καβάλα. Εδώ και έναν χρόνο μένω εκεί. Έχω δει άσχημα πράγματα στο ποδόσφαιρο, παρόλο που το αγαπώ. Όπου υπάρχει αρκετό χρήμα, συμβαίνουν αυτά. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αν έχει ταλέντο θα το δεχτώ, αλλά δεν θα τον παροτρύνω». 

Προηγούμενο άρθρο

Στους "16" στα μονά & ημιτελικά στα διπλά στο ITF J30 TIRANA για την Ελένη Χατζηαβραάμ

Επόμενο άρθρο

Ημερίδα Εξωστρέφειας με ομιλητή τον Κώστα Φραγκογιάννη στο ξενοδοχείο Lucy