Dark Mode Light Mode

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ (και) ο Γιώργος Παπαφιλίππου

Ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Γιώργος Παπαφιλίππου είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Αποχώρησε με κριτική προς το νέο πρόεδρο. Εμπιστεύεται τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα που κι αυτός προβλέπει ότι σύντομα θα γίνει νέο κόμμα. Μετά από αρκετές ημέρες σιωπής κι ενόψει ενός συγκεκριμένου κειμένου -όχι μόνο δικό του- που σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα, ο κ. Παπαφιλίππου μίλησε χθες στην Πρωινή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής:

«Είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο. Σε μια κρίση που ξεκίνησε από την παραίτηση του κ. Αλέξη Τσίπρα. Θεωρώ ότι οι κινήσεις του δεν ήταν οι ενδεδειγμένες. Έπρεπε να οδηγήσει το κόμμα σε συνέδριο, εκεί να παραιτηθεί και εκεί να εκλεγεί νέος πρόεδρος.

Ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ενέτεινε τα προβλήματα και δεν τα έλυσε.  Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατοπίστηκε στα πιο συντηρητικά. Μια χαραμάδα ελπίδας είναι η νέα κοινοβουλευτική ομάδα που σύντομα θα γίνει νέο κόμμα. Κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια ομάδα που δρα ως Αυριανιστές. Ομάδα που χυδαιολογεί. Αντιπροτείνω χαμηλούς τόνους».

Ο κ. Παπαφιλίππου εμμέσως πλην σαφώς γνωστοποιεί την αποχώρηση του από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά όπως τονίζει δεν διαταράσσει τις σχέσεις του με τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπήρξε στο κόμμα.

Προηγούμενο άρθρο

«Δεν είναι φορολογικό νομοσχέδιο, είναι ληστεία»

Επόμενο άρθρο

Ασφαλτόστρωση σε δρόμο εντός του λιμανιού