Dark Mode Light Mode

Ελάχιστος κόσμος στη Χρυσούπολη παρακολούθησε τη νίκη (2-1) του Νέστου επί του ΑΟΚ (φωτογραφίες-video)

ΑΟΚ και Νέστος ήρθαν αντιμέτωποι το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Χρυσούπολης -δυστυχώς- μπροστά σε ελάχιστο κόσμο. Τελικό σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράνου στο 20ο λεπτό. Λίγο αργότερα (26′), η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 29′, σουτ του Καζαντζίδη, ανάγκασε σε έξοχη απόκρουση τον Αστρά.

Ο Μάντιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντινή απόσταση στο 32′. Ο ΑΟΚ ανέβασε την ένταση στο παιχνίδι του μετά το τέρμα που δέχθηκε από τον πιο «δεμένο» Νέστο. Είναι φανερό πως ο Νίκος Καραμπετάκης συνεχίζει να πειραματίζεται με το ρόστερ, αναζητώντας τους καταλληλότερους για τις βασικές του επιλογές ενόψει της νέας χρονιάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚ πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο νεοφερμένος Μπουμπακάρ Καμαρά, που έδειξε καλά στοιχεία. Ο Νέστος απείλησε πρώτος στο 55′ με σουτ του Ορφανίδη, όμως ο ΑΟΚ βρήκε γκολ ισοφάρισης μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας στον αγώνα με τον Αντώνη Δερμιτζάκη.

Πολλές φάσεις και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, ισάριθμες αποκρούσεις του Ιωαννίδη σε προσπάθειες των Μπαρέτα και Ιωαννίδη για τον Νέστο , δεύτερο δοκάρι με τον Πόποβιτς και ευκαιρία με τον Ομπιόχα για τους φιλοξενούμενους. Στο 80ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά πήρε εκ νέου το προβάδισμα στην αναμέτρηση (2-1), μετά από κοντινό πλασέ του Τανζού. Σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΟΚ: Αστράς, Δαλιανόπουλος, Σμίλτος, Τσαμούρης, Πάσαγκιτς, Λέλεκας, Γαβριηλίδης. Ολιβέιρα, Παπαδόπουλος, Μάντιτς, Γκέκας. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Ιωαννίδης, Δερμιτζάκης Π. Δερμιτζάκης Α., Κομλιάς, Μέτσε, Αλρασντί, Πόποβιτς, Καμαρά, Ομπιόχα, Κατσούρι, Σαλπιγγίδης

Νέστος Χρυσούπολης: Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κουκόλης, Λεωντσάκος, Μυφτάρι, Ορφανίδης, Καζαντζίδης, Ιωαννίδης, Ράνος, Τανζού. *Δεν αγωνίστηκαν οι Σέα και Γκατζολάρι

Φωτογραφίες: Χάρης Ιορδανίδης

Προηγούμενο άρθρο

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για την επακούμβηση του «ΔΙΑΓΟΡΑ» στο λιμενοβραχίονα

Επόμενο άρθρο

Ένα ντοκιμαντέρ που «ρίχνει» φως στην παλιά πόλη της Καβάλας (video)