Dark Mode Light Mode

ΕΛ.ΑΣ.: «Συνελήφθη ο καταστηματάρχης που βιντεοσκοπούσε κρυφά πελάτισσα του»

Φωτογραφία αρχείου

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών για κλοπή τροχοφόρου και αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος κατά περίπτωση

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών για κλοπή τροχοφόρου και αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος κατά περίπτωση, διότι όπως προέκυψε την 11/12-8-2024 ο ένας δράστης αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από περιοχή της Χρυσούπολης, το οποίο στη συνέχεια διέθεσε έναντι χρηματικής αμοιβής στον δεύτερο δράστη, ο οποίος το διέθεσε μετέπειτα στον τρίτο δράστη επίσης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός – προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, διότι με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, βιντεοσκοπούσε έναν ημεδαπό και μια ημεδαπή σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο καταστήματος κατά περίπτωση, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, προσβάλλοντας με την ανωτέρω πράξη τη γενετήσια αξιοπρέπεια της ημεδαπής παθούσας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω κινητό τηλέφωνο και το βιντεοληπτικό υλικό. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΚ: Επίσημη η απόκτηση του Μπουμπακάρ Καμαρά

Επόμενο άρθρο

Ν. Καβάλας: Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές/καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας