Dark Mode Light Mode

Ένα αφιέρωμα στον αγιογράφο Γιώργο Γιαρισκάνη

Η εκπομπή του Γιάννη Χατζηεμμανουήλ στο Ένα τσάνελ «Εξελίξεις» την περασμένη Τετάρτη ήταν ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στη δουλειά του γνωστού αγιογράφου Γιώργου Γιαρισκάνη. Μετά τη μετάδοση της – προ λίγων ημερών- ο κ. Γιαρισκάνης αισθάνθηκε την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

«Θερμές ευχαριστίες για αυτό το αφιέρωμα που ήταν ιδιαίτερο για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διεύθυνση του Ena Channel στον διακεκριμένο εξαίρετο δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηεμμανουήλ , και φυσικά σε όλους τους καλεσμένους τις εκπομπής που μίλησαν κατά σειρά με τόσο θερμά λόγια για εμένα προσωπικά και την Άγια Τέχνη μου.

Ξεκινώντας από τον Σωτήρη Τζούμα Δημοσιογραφος – επικοινωνιολόγος. Τον Father Alex Καρλούτσο Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού θρόνου , και the Spiritual Advisor of the Order of Saint Andrew, the Archons of the Ecumenical Patriarchate in America.

Τον Επίσκοπο Τανάγρας Απόστολος, Διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ε.Ε με έδρα τις Βρυξέλλες . Τον Πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη διδάκτορα της Θεολογίας ,και καθηγητή Θεολογικής Ακαδημίας Αθηνών, μουσικολογιώτατο και προϊστάμενο του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Και τον π.Γεωργιο Αντωνιου Πρωτοπρεσβύτερο του New Jersey , ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της μαχόμενης Δημοσιογραφίας, και είναι τακτικό μέλος ΕΣΗΕΑ. Ο Θεός να τους χαρίζει όλους υγεία ευλογία και κάθε χαρά στην ζωή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μου στέλνετε την αγάπη σας ποικιλότροπους στην ζωή μου . Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να μαθητεύω και να υπηρετώ μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου την Άγια Τέχνη μου».

*Δείτε όλη την εκπομπή στο διαδίκτυο πληκτρολογώντας εκπομπή Εξελίξεις 3/7/2024.

Προηγούμενο άρθρο

Από τη Δευτέρα εκδηλώσεις στο Φρούριο: Ποιες είναι και πόσο θα πληρώσουν τον Δήμο

Επόμενο άρθρο

Η ενεργητική αμάθεια, άγνοια