Dark Mode Light Mode
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
Ένας πρώτος θετικός απολογισμός από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας
Επιλογή φοιτητικής στέγης και με βιντεοκλήση! 

Ένας πρώτος θετικός απολογισμός από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Κώστας Πανταζής έκανε- μιλώντας στην Πρωινή- έναν πρώτο Καλοκαιρινό απολογισμό.

Θετικό, κι ας περίμεναν όπως αναφέρουν περισσότερους επιβάτες. Τελικά η κατάσταση μοιάζει αρκετά με το περσινό Καλοκαίρι. Στα καλά και στα άσχημα. Τα άσχημα εντοπίζονται στη Θάσο όπου τα πολλά ΙΧ σταθμεύουν άναρχα κι οι δρόμοι συχνά κλείνουν. Τα λεωφορεία περιμένουν να βρουν χώρο να κινηθούν, να συνεχίσουν το δρομολόγιο που εκτελούν.

Η συνέντευξη

Ερ: Πως ήταν για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου;

Απ: Ήταν περίπου στα περσινά επίπεδα. Δεν ήταν η κίνηση που περιμέναμε, όμως πήγαμε σε σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα.

Ερ: Το ίδιο ισχύει συνολικά για όλο το Καλοκαίρι;

Απ: Συνολικά αν το δούμε, ο Ιούλιος ξεκίνησε πολύ καλά. Τα μηνύματα που φαινόταν ήταν για μια πολύ μεγάλη αύξηση. Η οποία όμως σταδιακά δεν πραγματοποιήθηκε. Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και η πρώτη του Αυγούστου δεν ήταν τόσο καλές. Η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου ήταν ικανοποιητική, όπως σας είπα κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα. Σε γενικές γραμμές όλο το Καλοκαίρι είμαστε περίπου στα περσινά δεδομένα. Κι αυτό δεν είναι άσχημο, είναι καλό. Μπαίνουμε σε μια σειρά πάλι, στην κανονικότητα που λέγαμε και θέλαμε (μετά την πανδημία). Επιστρέφουμε σιγά-σιγά. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου κακό.

Ερ: Μπορούμε ειδικότερα να πούμε κάτι για τη Θάσο;

Απ: Η Θάσος εδώ και κάποια χρόνια μας δημιουργεί πρόβλημα σαν Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Οι τουρίστες από τις γειτονικές χώρες έρχονται με το αυτοκίνητο τους. Αυτό που δημιουργούνε σε μας είναι μποτιλιάρισμα και μεγάλη κίνηση. Στη Θάσο τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν παλιά. Έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε στα λεωφορεία μας τον κόσμο που έρχεται για την Καλοκαιρινή σεζόν. Θα έλεγα ότι πολλές φορές είναι άδεια τα λεωφορεία στα δρομολόγια που εκτελούν. Μετακινούνται μόνο οι ντόπιοι και κάποιοι Έλληνες επισκέπτες. Ο τουρισμός στη Θάσο κατά 80% είναι από Βαλκανικές χώρες, οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι κτλ έχουν τα δικά τους αυτοκίνητα και μετακινούνται με αυτά. Έχουμε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι τον Σεπτέμβριο. Είναι συνεχόμενα προβλήματα, τα είχαμε όλες τις τελευταίες χρονιές. Είναι μόνιμα προβλήματα σε πολλές περιοχές όπως στην Παναγία, στο Θεολόγο, στην Ποταμιά, στον Λιμένα. Είναι πολλά τα Ι.Χ κυρίως από Ρουμανία και Βουλγαρία. Οι οδηγοί σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους σε σημεία που δεν πρέπει, κλείνουν οι δρόμοι. Έχουμε περιστατικά με λεωφορεία να είναι εγκλωβισμένα ακόμη και 2 συνεχόμενες ώρες. 2 ώρες σταματημένο λεωφορείο μέσα στο Καλοκαίρι!

Ερ: Πως πάνε οι γραμμές Αθηνών και Θεσσαλονίκης;

Απ:  Είναι ικανοποιητικά τα πράγματα. Ειδικά με τη Θεσσαλονίκη, όπου έχουμε και πολλά δρομολόγια.

Προηγούμενο άρθρο

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Επόμενο άρθρο

Επιλογή φοιτητικής στέγης και με βιντεοκλήση!