Dark Mode Light Mode

Ενημέρωσε τη ΝΕ ΚΙΝΑΛ Καβάλας ο Κωστής Σιμιτσής

Πρώτη φορά μετά τις διακοπές του Αυγούστου – δεύτερη φορά μετά τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουλίου-  συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας η νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ενημέρωσε για τις επαφές του με τον κύριο Μέτιο ο Κωστής Σιμιτσής. Η νομαρχιακή επιτροπή αποφάσισε να είναι σε στενή συνεργασία με την κεντρική διοίκηση του κόμματος για τις εσωκομματικές διαδικασίες που θα γίνουν από τον Οκτώβριο και μετά. Κυριότερη των οποίων είναι η εκλογή Νέας Νομαρχιακής επιτροπής.

Σε σχέση με την ενημέρωση του Κωστή Σιμιτσή, ο κ. Παναγιώτης Μαμτσαδέλης (μέλος της ΝΕ) εξήγησε ότι υπήρξε διαδικασία μόνο ενημέρωσης δηλαδή η νομαρχιακή Επιτροπή δεν πήρε οποιαδήποτε απόφαση.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μαμτσαδέλη στην Πρωινή περιγράφουν ακριβώς το χαρακτήρα της συζήτησης και τα συμπεράσματα που προέκυψαν: «Η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής αφορούσε εσωτερικά ζητήματα. Ενημερωθήκαμε από τον κ. Σημιτσή για τη συνεργασία με τον κύριο Μέτιο.

Ο Κωστής Σιμιτσής μας είπε ότι ενημέρωσε την κεντρική διοίκηση  του κόμματος για τις πρωτοβουλίες του και συνεργάτης της Προέδρου τις ενέκρινε. Μας μίλησε επίσης για τις επαφές με τον κ. Μέτιο και τα όσα συζητήθηκαν στην παράταξη του ίδιου του Κωστή Σιμιτσή. Μας είπε για την εξέλιξη και το περιεχόμενο της συμφωνίας. Δεν λάβαμε απόφαση.

Καταλαβαίνω ότι η παράταξη του κ. Σημιτσή θα διατηρήσει την  αυτονομία της. Θέλω να πω επίσης ότι είναι άλλο πράγμα η Νέα Δημοκρατία κι άλλο πράγμα η ανάγκη να διοικηθεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης».

Προηγούμενο άρθρο

Εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος οδήγησης την ερχόμενη εβδομάδα

Επόμενο άρθρο

Συναντήθηκαν οι παρατάξεις Μουριάδη- Μ. Παπαδόπουλου