Dark Mode Light Mode

Ενημέρωση της Αγγελικής Δεληκάρη από το διευθυντή του ταχυδρομείου Καβάλας

Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ κ. Αγγελική Δεληκάρη επισκέφθηκε την Τρίτη το κεντρικό κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην πόλη μας.

Από την ανάρτηση που έκανε καταλαβαίνουμε ότι ενημερώθηκε για το θέμα της αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. σε Κεχρόκαμπο και Πρίνο. Την ενημέρωση της πρόσφερε ο διευθυντής. Σύμφωνα με αυτόν ο ταχυδρόμος θα βρίσκεται στα δύο χωριά όταν πρέπει, ώστε να μην υπάρχει θέμα ταλαιπωρίας των πολιτών. Και παρά το ότι από την προσεχή Δευτέρα τα δύο καταστήματα θα κλείσουν.

Η ανάρτηση της κ. Δεληκάρη αναφέρει:

«Επίσκεψη στο Κεντρικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ Καβάλας και ενημέρωση από τον Διευθυντή σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του ταχυδρομικού καταστήματος του Κεχροκαμπου από τις 17 Ιουλίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Διευθυντής με διαβεβαίωσε ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών θα συνεχιστεί αδιάλειπτα, δύο φορές την εβδομάδα, όπως και πριν, ενώ ειδικότερα τις ημέρες πληρωμής συντάξεων η παρουσία του ταχυδρόμου θα είναι καθημερινή».

Σημειώνουμε ότι αντίδραση επί του θέματος από τους άλλους βουλευτές της ΝΔ Καβάλας ως τώρα δεν υπάρχει. Αντίθετα πολίτες από διάφορα σημεία του Ν. Καβάλας δηλώνουν ανήσυχοι. Γιατί όπως εκτιμούν υπάρχει ζήτημα να κλείσουν κι άλλα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στο Νομό μας.

Προηγούμενο άρθρο

«Και οι 7 υποψήφιοι δήμαρχοι δυσκολεύονται να βρουν υποψήφιους»

Επόμενο άρθρο

Να βρεθεί λύση για τις οικοδομικές άδειες στη Θάσο