Dark Mode Light Mode

Επανέρχεται η κρατική επιδότηση – Να’ μαστε πάλι εδώ Ανδρέα …

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη προχθές στον ΣΚΑΙ και στην δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη επί της ουσίας μας προετοίμασε για την αύξηση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για τον μήνες Ιούλιο και Αύγουστο με την κυβέρνηση να «βάζει πλάτη» και να επαναφέρει το μέτρο της κρατικής επιδότησης μόνο για τον μήνα Αύγουστο όμως.

Τον Ιούλιο θα το φάμε το αγγούρι και θα είναι όλο δικό μας.

Βέβαια με τις επιδοτήσεις υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της επιστροφής τους αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αντίθετη σε αυτό το μέτρο.

 

Για το περιστατικό της πυρκαγιάς προχθές πάνω από τον Μπάτη ήμασταν τυχεροί που δεν φυσούσε.

Αυτό είναι το ένα και το δεύτερο ότι το ελικόπτερο που σηκώθηκε σχεδόν άμεσα έκανε πολλές ρίψεις πριν φουντώσει η πυρκαγιά.

 

Αυτό και αν δεν είναι είδηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι και πάλι ερωτευμένη.

Απλά και αυτή την φορά κάνει τα ίδια λάθη.

Και το νέο έρωτα της τον ταξίδεψε στο Παρίσι όπως και τους προηγούμενους ξεχνώντας ότι μετά το Παρίσι ερχόταν  πάντα ο χωρισμός.

Το Παρίσι είναι ένας προορισμός που της αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν της βγαίνει …

Ευχόμαστε αυτή την φορά να μην υπάρξει χωρισμός και επιτέλους να αποκατασταθεί και το κορίτσι αυτό που προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να βρει το έτερο ήμισυ προκειμένου να πορευτεί το υπόλοιπο της ζωής της.

 

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αφού ο ίδιος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τα «λιοντάρια». Ο προπονητής της Αγγλίας άφησε την ομάδα έπειτα από 102 αγώνες που έδωσε με εκείνον στον πάγκο της. Οκτώ χρόνια μετά την πρόσληψη του, ο ίδιος αποφάσισε να μην ανανεώσει και να αφήσει τον πάγκο σε άλλον προπονητή.

Σωστή απόφαση αφού ο συγκεκριμένος προπονητής έκανε τον κύκλο του και ότι είχε να δώσει στην ομάδα το έδωσε.

 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε τον Φορτούνη αλλά κέρδισε για τα επόμενα 5 χρόνια τον Ελ Κααμπί.

Οριζόντια επιδότηση για κίτρινα και πράσινα τιμολόγια για τον μήνα Αύγουστο ανακοίνωσε η κυβέρνηση η οποία ευελπιστεί ότι από Σεπτέμβριο θα έχουν επανέλθει οι κανονικές τιμές στην τιμή του ρεύματος.

Αρκεί να μην είναι οριζόντια και η επιστροφή της επιδότησης μετά από μερικούς μήνες.

 

Ο Αντώνης Ρέμος επανήλθε στην υπόθεση και μίλησε μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του, από τη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής επανέλαβε ότι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή και ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

Ο Αντώνης Ρέμος που ελέγχεται για φοροδιαφυγή, επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε βάρος του. Αυτή τη φορά μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του, που γέμισαν το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ο δημοφιλής τραγουδιστής έστειλε νέο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει» είπε μεταξύ άλλων, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Δαμιανός Κωνσταντάρας: Από την Ελευθερούπολη στην τρίτη θέση της Ευρώπης με την Εθνική Κωφών