Dark Mode Light Mode

Επανέρχεται σε δραστηριότητα και η Λέσχη Ποντίων Καβάλας

Με προχθεσινή ανακοίνωση της η Λέσχη Ποντίων Καβάλας κάνει γνωστό ότι επανέρχεται σε δραστηριότητα, με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού:

Το Δ.Σ της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας, με ομόφωνη απόφαση του, ανακοινώνει την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει ορίσει το Υπουργείο Υγείας για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.

Μέλη και φίλοι της Λέσχης Ποντίων μπορούν να συμμετέχουν είτε: Ως πλήρως εμβολιασμένοι, ως νοσήσαντες στο παρελθόν. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα προσέρχονται με τη βεβαίωση της μεθόδου ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοιού Covid-19 (rapid test). Όλες οι βεβαιώσεις θα επιδεικνύονται σε εγγραφή μορφή.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν θα είναι ολιγάριθμα και το πρόγραμμα θα είναι έτσι προσαρμοσμένο ώστε να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια όλων: Προσέλευση με χρήση μάσκας και απολύμανση χεριών κατά την είσοδο στο χώρο. Αερισμός και απολύμανση των αιθουσών κάθε 15 λεπτά. Τήρηση απόστασης 1.5 μέτρων μεταξύ όλων. Η μάσκα είναι υποχρεωτική από όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στον χώρο. Η παραμονή όλων θα τηρηθεί αυστηρά ως προς τον χρόνο προσέλευσης και αποχώρησης. Θα τηρηθεί αρχείο όλων των εισερχομένων στον χώρο έτσι ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος.

Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 με 20.00μμ στο Πνευματικό Κέντρο της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας επί της 7ης Μεραρχίας, 89 Β. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6980072050 κύριον Ακριτίδη Στέφανο.

Με την προσπάθεια και την πειθαρχία όλων, η Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας θα μπορέσει να συνεχίσει τη διάδοση του Ποντιακού Πολιτισμού και της Ποντιακής Παράδοσης και Παιδείας έχοντας όλα τα μέλη και τους φίλους της ασφαλείς.

Με την ευχή του χρόνου να μη χρειαστεί να ανακοινωθεί παρόμοια ενημέρωση σας ευχόμαστε καλή πολιτιστική χρονιά με υγεία σε όλους.

(φωτογραφία αρχείου)

Προηγούμενο άρθρο

Εκλογές και στους ιδιοκτήτες Ταξί

Επόμενο άρθρο

Γ` Εθνική: Εκτός έδρας αποστολές για Νέστο και ΜΑ Ορφανίου - ΕΠΣΚ: Ντέρμπι σε Νέα Πέραμο και Κοκκινόχωμα