Dark Mode Light Mode

Επανέρχονται τα δύο επιπλέον δρομολόγια της Ολυμπιακής

Μετά την διακοπή δύο μηνών, Ιουλίου και Αυγούστου, δηλαδή των σημαντικότερων από τουριστικής απόψεως μηνών του έτους, η Ολυμπιακή Αεροπορία επαναδρομολογεί τις δύο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα από Καβάλα προς Αθήνα που είχε εφαρμόσει από τους πρώτους μήνες του 2023 μέχρι και τον παρελθόντα Ιούνιο, μετά από παρέμβαση, τότε, του περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης κ. Μιχάλη Αμοιρίδη.

Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους και η εφαρμογή τους θα αρχίσει από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Έτσι για το πρώτο διάστημα μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2023, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή τα δρομολόγια της Ολυμπιακής από Καβάλα προς Αθήνα θα είναι στις 9:15 το πρωί και στις 22.15 το βράδυ.

Ωστόσο, χωρίς να δίνεται καμία εξήγηση από πλευράς της εταιρείας, η Ολυμπιακή δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο από Καβάλα προς Αθήνα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και τις Κυριακές 10 και 17 Σεπτεμβρίου!

Τέλος εξακολουθούν δυστυχώς να ισχύουν όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν εδώ και πολλά χρόνια, τα δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας από Καβάλα για την πρωτεύουσα: είναι λίγα, ακριβά και σε ακατάλληλες ώρες.

Προηγούμενο άρθρο

Το πρόβλημα δεν είναι ότι το τέλος είναι κοντά, αλλά ότι ήδη το ζούμε

Επόμενο άρθρο

Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη