Dark Mode Light Mode

Επανήλθαν οι διακοπές ρεύματος-Για να μην ξεχνιόμαστε!

Με δέσμη 45 μέτρων κατέβηκε ο Μητσοτάκης στην 88η ΔΕΘ.

Υπό την πίεση των  πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνανε σοβαρές απώλειες του κυβερνώντος κόμματος ο Μητσοτάκης έβγαλε από την φαρέτρα του ότι είχε διαθέσιμο σε μέτρο  και δεν κράτησε τίποτα για το τέλος της τετραετίας όπως πολλοί πιστεύανε.

Τα έδωσε όλα προσπαθώντας να διαγράψει από τις μνήμες των Ελλήνων το πρώτο κακό χρόνο αυτής της δεύτερης τετραετίας και επιχειρώντας να κάνει ένα νέο restart.

Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα 45 μέτρα θα ήταν διπλάσια και τριπλάσια αν απέναντι υπήρχε αντίπαλος.

Εδώ και πολύ καιρό ο Μητσοτάκης παίζει μόνος του και πολλές φορές είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί να βάλει γκολ σε άδεια εστία!

 

Και τα δύο κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στην διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη ενώ στο ΠΑΣΟΚ ο ίδιος ο Ανδρουλάκης μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και αρκετές πιέσεις  ήταν αυτός που προκήρυξε εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Εν ολίγοις  και τα δύο αυτά κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στα “ πιτς”.

 

Μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Κασσελάκης μετράει τις τελευταίες ημέρες του ως πρόεδρος του κόμματος.

Η ανατροπή θα έρθει εκτός απροόπτου στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος που θα πρέπει να γίνει τους επόμενους 3 μήνες.

Αυτή την φορά ο Κασσελάκης δεν θα γλυτώσει γιατί όλοι έχουν διαπιστώσει ότι δεν κάνει για πρόεδρος.

Αυτό το είπε πρώτος  ο Πολάκης προχθές στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος αλλά θα πρέπει να του στείλουμε το μήνυμα ότι το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο που θέλει να είναι υποψήφιος πρόεδρος.

 

Καταλαβαίνετε ότι αυτές οι ραγδαίες εξελίξεις  στον ΣΥΡΙΖΑ επηρεάζουν και την παρουσία του κόμματος στην ΔΕΘ που θα εκπροσωπηθεί  τελικά από τον Νίκο Παππά.

 

Μετά από ένα διάλειμμα αρκετών ημερών το τριήμερο που μας πέρασε επανήλθαν και οι διακοπές ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ που είναι αλήθεια ότι δεν μας λείψανε καθόλου.

Πρώτη διακοπή μικρής διάρκειας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής και συνεχίστηκαν την Κυριακή με δύο διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της  πρώτης τουλάχιστον πρωινής διακοπής την περασμένη Κυριακή  ήταν και πάλι ο μετασχηματιστής στο Περιγιάλι που μας έχει ταλαιπωρήσει μέχρι σήμερα ουκ ολίγες φορές.

Ένας μετασχηματιστής προβληματικός όπως αποδεικνύεται που όμως μετά από τόσο καιρό δεν μπορεί να  ακόμα να διορθωθεί οριστικά και συνεχίζει να δίνει διακοπές και πόνο!

 

Δηλαδή ρε παιδιά μέχρι την Τετάρτη που θα μας επηρεάζει και το καιρικό φαινόμενο “ATENA” πόσες διακοπές θα μετρήσουμε ;

Εδώ έχουμε διακοπές χωρίς λόγο δεν θα έχουμε υπό άσχημες καιρικές συνθήκες ;

Είναι αλήθεια ότι φέτος το καλοκαίρι ο ΔΕΔΔΗΕ μας χάρισε μεγάλες απολαύσεις.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Οι εξετάσεις μου για τα «Αδέσποτα Κορμιά»: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου