Dark Mode Light Mode

Επίκειται συνεργασία της Κ.Α.Π. με νέο δημοτικό συνδυασμό στην Καβάλα

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, περίπου τα μεσάνυχτα, ο Βαγγέλης Παππάς ανακοίνωσε το τέλος της προσπάθειας του στα δημοτικά της Καβάλας.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 10 περίπου χρόνια. Η ανάρτηση του ανέφερε τα ακόλουθα: «Ένας κύκλος 10 χρόνων έντονης παρουσίας της Κ.Α.Π. στο Δήμο Καβάλας κλείνει (2013-2023). Στις δημοτικές εκλογές τόσο του 2014 όσο και του 2019 καταγράψαμε με τη στήριξη σας ποσοστό 14% που για έναν εντελώς ανεξάρτητο συνδυασμό ήταν πολύ σοβαρό.

Αλλά δεν κάλυπτε τις προσδοκίες μας. Αύριο ένας νέος κύκλος ανοίγει. Για αγώνες για την πόλη που αγαπάμε. Μέσα από προγραμματική συμφωνία με ένα νέο συνδυασμό. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη βοήθεια σας».

Με ποιόν θα συνεργαστεί η Κ.Α.Π.; Ποιος είναι ο νέος συνδυασμός με τον οποίο θα συμπράξει; Θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Η ανακοίνωση που μπορεί και να γίνονταν χθες βράδυ, φαίνεται να αφορά την προσπάθεια του κ. Γιάννη Εριφυλλίδη.

Αυτό ανέφεραν φήμες και όχι πληροφορίες. Στο συμπέρασμα οδηγούμαστε εμμέσως λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις στην ανάρτηση των άλλων νέων συνδυασμών. Ο κ. Παππάς δέχθηκε προτάσεις απ’ όλους. Συζήτησε με πολλούς. Αρχικά φάνηκε να υπάρχει συνεργασία με το κ. Μουριάδη. Αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν τελεσφόρησε.

Προηγούμενο άρθρο

Προβολή ταινίας για την πολεμική αεροπορία στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Επόμενο άρθρο

Απάντηση Καιρίδη: Στοιχεία για τους 400 πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου», εξηγήσεις για τις νυχτερινές αφίξεις