Dark Mode Light Mode

«Επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα συμπολιτών, ζώων και περιουσιών ο χώρος της νέας πιάτσας ταξί!» (φωτογραφίες)

Όταν η επιστημονικότητα και η νομιμότητα συναντούν την λογική του κοινού νου και την πραγματικότητα. Για να πάψει η αντιπαράθεση ένθεν και κείθε αν ο νέος χώρος που σχεδιάστηκε και αποφασίστηκε ερήμην της σύμφωνης γνώμης του Σωματείου Ταξί Καβάλας , είναι νόμιμος ή ΟΧΙ.

Η Σύσταση και η μορφολογία του ρεύματος της οδού Βενιζέλου που η Δημοτική Αρχή μέσω της επιστημονικής ομάδας της πρότεινε και εφάρμοσε οριοθετώντας χώρο ονομάζοντας τον πιάτσα ταξί, είναι το λιγότερο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών των δικών μας ζωών και των περιουσιών μας.

Μπορεί η νομιμότητα να σχοινοβατεί μεταξύ παρανομίας και νομιμότητας αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει το ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΤΑΞΊ ΚΑΒΆΛΑΣ. Αυτό που ενδιαφέρει το Σωματείο και από την πρώτη στιγμή λέμε είναι η ασφάλεια και μόνο η ασφάλεια των πολιτών και η δική μας.

Βλέποντας κάποιος μόνο τις φωτογραφίες παρά κάτω καταλαβαίνει ότι:

1ον. Δεν έχει γίνει μελέτη όπως ο νόμος 41911/21 ορίζει.

2ον. Καταλαβαίνει κάποιος ότι η μοναδική λύση της περιοχής για την στάση και στάθμευση των ταξί είναι η πρόταση του Σωματείου μας

3ον. Καταλαβαίνει κανείς ότι σχεδόν όσα συντελούνται σήμερα στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό είναι σχεδιασμένα στο γόνατο και με επιστημονικές τεχνικές σε έναν μη κατάλληλο χώρο με την μορφολογική θέση που κατέχει η πόλης μας.

4ον. Είναι σίγουρο πλέον ότι οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο σύνολο τους μόνο κακό θα φέρουν στην πόλη , αναστάτωση, νεύρα και πολλά ατυχήματα.

Και επειδή τα λόγια είναι αέρας και ο κάθε ένας μπορεί να πει ότι θέλει παραθέτω τις φωτογραφίες του καινούριου χώρου στον οποίο το Σωματείο Ταξί διαφωνεί και η δημοτική αρχή επιμένει.

Ανάρτηση Γρηγόρη Αποστολίδη, Ιδιοκτήτη ταξί και προέδρου Σωματείου Eurotaxi Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

H E.E.A. χορήγησε σήμερα στην ΠΑΕ ΑΟΚ πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2

Επόμενο άρθρο

Αγγελική Δεληκάρη: «Η στήριξη των γεωργικών προϊόντων και τροφίμων οφείλει να είναι στην προμετωπίδα της πολιτικής μας»