Dark Mode Light Mode

Επίσκεψη Ντίνου Διαλεκτόπουλου στο Νηπιαγωγείο Ν.Ηρακλείτσας (φωτογραφίες)

Το Νηπιαγωγείο Ν. Ηρακλείτσας επισκέφθηκε  την Τρίτη 22 Μαΐου ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος,μέλος της Εθνικής Ομάδας Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ, κάτοχος της θέσης 230 στην Παγκόσμια κατάταξη και Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΔΠΘ. Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά τον αθλητή για την εξαιρετική παρουσία του και αναφέρει:

«Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για το σχολείο μας ,καθώς είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε τον κ. Ντίνο Διαλεκτόπουλο, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων με τους μαθητές, να συζητήσει μαζί τους και να απαντήσει σε ερωτήματά τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

Η ευαισθητοποίηση σε θέματα αποδοχής, συμπερίληψης και ενσυναίσθησης αποτελεί ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Τα παιδιά, μέσα από μία σειρά βιωματικών δράσεων, αντιλήφθηκαν ότι η δύναμη της θέλησης είναι ισχυρότερη από οτιδήποτε άλλο  και ότι αν θέλουμε κάτι, πραγματικά ,μπορούμε να το πετύχουμε, παρόλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντάμε στη ζωή μας.

Προηγούμενο άρθρο

Καλαμίτσα: Άνδρας τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

ΑΟΚ: Ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης ανέλαβε και το ανδρικό τμήμα