Dark Mode Light Mode

Επίσκεψη της υποψήφιας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου στο Δημαρχείο Καβάλας

Το Δημαρχείο Καβάλας επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου η υποψήφιας πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Παναγιώτη Μαμτσαδέλη, των Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Αθλητισμού, Κυριάκου Σταυρίδη και Κώστα Χατζηαναστασίου αντίστοιχα, του Προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά, του πρώην Δημάρχου, Κωστή Σιμιτσή και του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, Αποστόλου Αγελαράκη, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην πολιτική κατάσταση της χώρας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, λόγω της στάσης του τηρεί αυτή την περίοδο η κεντρική εξουσία, στην προσπάθεια εξασφάλισης της ενεργειακής τους επάρκειας, μέσω της δημιουργίας δημοτικών ενεργειακών κοινοτήτων.

Παράλληλα, η κ. Διαμαντοπούλου ενημερώθηκε και για τα προβλήματα που υπάρχουν με τη διαχείριση των απορριμμάτων, των υδάτινων πόρων και των θεμάτων της καθημερινότητας, εξαιτίας της έλλειψης των απαραίτητων οικονομικών ενισχύσεων από την πλευρά της Πολιτείας.

Δηλώσεις

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Νομίζω ότι η κ. Διαμαντοπούλου δεν χρειάζεται συστάσεις διότι είναι ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που έχει γράψει την ιστορία του και έχει προσφέρει πάρα πολλά στη χώρα από διάφορες θέσεις που είχε ως Υπουργός και Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει με την καινούρια θέση της, μετά τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές”.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: “Συμμετέχω στην προσπάθεια για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύοντας ότι η ύπαρξη ενός κυβερνητικού κόμματος το οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας και η διάλυση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δίνει μία ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά μεγάλο και κυβερνών. Εγώ σ’ αυτό τον αγώνα καταθέτω ένα σύνολο προτάσεων τις οποίες έχω δουλέψει τα τελευταία δέκα χρόνια με το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και την εμπειρία μου ως Νομάρχης, Υπουργός και Ευρωπαία Επίτροπος. Οι εσωκομματικές εκλογές είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την ισορροπία του πολιτικού συστήματος. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα των εκλογών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είναι ένα κόμμα ενωμένο. Στόχος μου, σε περίπτωση που εκλεγώ, είναι να δημιουργήσω ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, που θα κάνει αντιπολίτευση και θα είναι έτοιμο να κυβερνήσει τη χώρα”.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Δωμάτια: Το χωριό με τα πέτρινα γεφύρια στους πρόποδες του Παγγαίου (video)

Επόμενο άρθρο

Τί σχέση έχει το “Μνημείο του Καπνεργάτη στην Καβάλα” με τον Μ.Θεοδωράκη, τον Γ.Ρίτσο και την αιματηρή απεργία του ’36 στην Θεσσαλονίκη