Dark Mode Light Mode

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου στον Δήμαρχο Θάσου

Σήμερα, Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024, επισκέφθηκε τη Νήσο Θάσο και τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας & Θάσου κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Γεωργίου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σταύρου Τσολάκη, ο Δήμαρχος Θάσου ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο για τα ζητήματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ που απασχολούν το Δήμο Θάσου και το Νησί της Θάσου.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης επεσήμανε την  συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την επίλυση των προβλημάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της Θάσου .

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε για την άμεση επαναδημοπράτηση του ημιτελούς έργου της ιρλανδικής διαβάσεως στην περιοχή των Μαριών με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.

Γραφείο Δημάρχου

Προηγούμενο άρθρο

Μια αδημοσίευτη επιστολή του Έντουαρντ Σαΐντ προς τους Εβραίους των ηνωμένων πολιτειών για τις καταχρήσεις του Ισραήλ, τρίτο μέρος

Επόμενο άρθρο

Αισιοδοξία για την πυρκαγιά στα ορεινά του Δήμου Νέστου