Dark Mode Light Mode
Με ποιο τρόπο συνδέονται τα chakra και οι ασθένειες;
Επίσκεψη του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε Περιοχής Καβάλας στον Δήμαρχο Θάσου
Αρτοκλασία υπέρ υγείας Τρίτεκνων οικογενειών

Επίσκεψη του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε Περιοχής Καβάλας στον Δήμαρχο Θάσου

Σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, επισκέφθηκε τη Νήσο Θάσο και τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Α. Ε Περιοχής Καβάλας κ. Σάββας Τακίδης.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου, συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννης Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σταύρος Τσολάκης, ο Προέδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας κ. Σταύρος Κιβράκης.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη δυνατή ηλεκτροδότηση του Νησιού λόγω και της συνεχούς αύξησης των τουριστών και επισκεπτών.

Από την πλευρά του ο κ. Σάββας Τακίδης ανακοίνωσε την εκτέλεση νέων έργων στο νησί της Θάσου ενώ ο Δήμαρχος Θάσου ζήτησε αφενός την πόντιση νέου υποβρύχιου καλωδίου υψηλής τάσης για το νότιο τμήμα του Νησιού και αφετέρου την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για το Νησί της Θάσου.


Ανάγκες πρόσληψης εργατών, πολιτών τρίτων χωρών με τη διαδικασία της μετάκλησης, στην Θάσο για το σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων»

Σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου κ. Ιωάννη Μαρκιανού προκειμένου να αποφασίσουν τη γραμμή του Δήμου της Θάσου στην αυριανή σύσκεψη στην αίθουσα «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΗΣ» της ΠΕ Καβάλας σχετικά τον καθορισμό των αναγκών πρόσληψης εργατών, πολιτών τρίτων χωρών με τη διαδικασία της μετάκλησης, για τα έτη 2025 και 2026, ύστερα και από το σχετικό έγγραφο αίτημα του Δήμου Θάσου προς την Περιφέρεια ΑΜΘ, κατόπιν της υπ. αριθμ. 153/23-07-2024 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου.

Συναποφάσισαν, αμφότεροι να ζητήσουν να επιτραπεί στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό πολιτών τρίτων χωρών να εργαστούν την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο στο σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων του Νησιού και όχι μόνο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπως ισχύει μέχρι και σήμερα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε: «Διεκδικούμε για όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων τα ίδια δικαιώματα….».

Γραφείο Δημάρχου

Προηγούμενο άρθρο

Με ποιο τρόπο συνδέονται τα chakra και οι ασθένειες;

Επόμενο άρθρο

Αρτοκλασία υπέρ υγείας Τρίτεκνων οικογενειών