Dark Mode Light Mode
Γ' Εθνική: Στην Αμισό ο Νέστος, εντός ο Άρης Πηγών με Απόλλωνα Παραλιμνίου
Επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών προς τον δήμαρχο για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά»
Πνιγμός άνδρα στο νέο λιμάνι

Επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών προς τον δήμαρχο για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά»

Προς τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη

–Διαμαρτυρία–

κ. Μουριάδη,

Πληροφορηθήκαμε με θλίψη για την  κατάπτυστη αφίσα όπως και για την απαράδεκτη ταινία/ντοκιμαντέρ  ”Αδέσποτα κορμιά”,  που επιχειρείται να προβληθεί στην πόλη μας από τον ΣΦΓΤ. Με πολύ μεγαλύτερη θλίψη όμως, διαπιστώνουμε ότι παρά τις  δικαιολογημένες αντιδράσεις πολιτών του Ν. Καβάλας καθώς και του Σωματείου για την προστασία του Αγέννητου παιδιού <<Η Αγία Εμμέλεια>> , εσείς παραχωρήσατε το θέατρο <<Αντιγόνη Βαλάκου>> και ανταποκριθήκατε θετικά στην έκκληση του συλλόγου για την προβολή αυτής της ταινίας, παρά το προσβλητικό, ρατσιστικό και αντιχριστιανικό μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί!!!

Αψηφήσατε 1.150 υπογραφές κατοίκων της πόλεως της Καβάλας και δημότες αυτής ,που προφανώς δεν είναι μόνο τόσες αλλά διπλάσιες και τριπλάσιες, καθώς δεν υπήρχε η άνεση του χρόνου για να μαζευτούν περισσότερες!

Αυτό το έκτρωμα , που ονομάζουνε τέχνη και προωθεί τις εκτρώσεις των γυναικών , είναι ένα βλάσφημο έργο, που προσβάλει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, προσβάλει το ιερό δικαίωμα των παιδιών στη ζωή, η δε αφίσα προσβάλει βάναυσα την Ορθόδοξη πίστη μας, προσβάλει όλα τα όσια και τα ιερά μας, προσβάλει το ιερό πρόσωπο της Μάνας μας, της Παναγίας….αλλά παρόλα αυτά εσείς το εγκρίνετε και επιτρέπετε την προβολή του!!!

Τι θα λέγατε, εάν τοποθετούσανε δημόσια την δική σας μάνα ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα  πάνω σε αφίσα κατά αυτόν τον πρόστυχο τρόπο; Γιατί αυτός ο χλευασμός ειδικά σε εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που σεβόμαστε και αγκαλιάζουμε όλους τους συνανθρώπους μας;;;

Τι θα κάνατε, εάν σε ανάλογη περίπτωση ,ο ίδιος σύλλογος, σας πρότεινε να προβάλετε μια ταινία εις βάρος του Μωάμεθ;;Θα δεχόσασταν τότε ή θα σεβόσασταν το θρησκευτικό συναίσθημα αυτών  των ανθρώπων που πιστεύουν στον Αλλάχ;

Πόσο δημοκρατικό είναι από μέρους σας να παραμερίζετε τόσες υπογραφές που φωνάζουν ΟΧΙ στο bullying κατά των Χριστιανών, ΟΧΙ στον ρατσισμό, ΟΧΙ στην κατάφωρη προσβολή των ιερών προσώπων και συμβόλων της πίστης μας, ΟΧΙ στις εκτρώσεις, ΟΧΙ στις δολοφονίες των αγέννητων παιδιών;;;!!!

Με ποιανού το μέρος είστε κ. Μουριάδη;;; Με το μέρος της λογικής ή με το μέρος της παράνοιας ;;; Σας καλούμε  άμεσα να αποσύρετε όχι μόνο την αισχρή αφίσα, αλλά και την εν λόγω ταινία για το καλό και συμφέρον της πόλης μας!

Δεν ανεχόμαστε από πουθενά και από κανέναν να προσβάλλεται η πίστη μας, να προσβάλλονται πρόσωπα και σύμβολα ιερά, χάρη στα οποία κάποιοι αγωνίστηκαν για να τα απολαμβάνουμε εμείς σήμερα ελεύθερα.

Όσοι δεν σέβονται τα πιστεύω μας, αλλά επιτρέπουν να γίνονται αντικείμενα χλευασμού,  αυτομάτως γίνονται εχθροί μας και θα μας βρουν απέναντί τους. Ενημερώνουμε πως θα αντιδράσουμε με κάθε μέσο για να αποτρέψουμε αυτήν την άθλια προβολή  στην πόλη μας.

Την επιστολή αυτή δεν την γνωστοποιούμε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, παρόλα αυτά αν δεν ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημά μας, σας δηλώνουμε ότι θα αναγκαστούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Νομού Καβάλας προκειμένου δημοκρατικά να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.

Με εκτίμηση οι κάτωθι δημότες

(Ακολουθούν 154 υπογραφές)

Προηγούμενο άρθρο

Γ' Εθνική: Στην Αμισό ο Νέστος, εντός ο Άρης Πηγών με Απόλλωνα Παραλιμνίου

Επόμενο άρθρο

Πνιγμός άνδρα στο νέο λιμάνι