Dark Mode Light Mode
Προκρίθηκε ο ΑΟΚ με 3-0 επί της ΑΕ Καλαμπακίου(φωτογραφίες)
Επιστολή Μανώλη Φρατζεσκάκη για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής
Μάλλον αλλάζει η ώρα του συλλαλητηρίου

Επιστολή Μανώλη Φρατζεσκάκη για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2.000 μέλη της ΝΔ Καβάλας  θα προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν μέσα από μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία τη νέα Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ). Αυτή θα αναλάβει να καθοδηγήσει και να οργανώσει το κόμμα για την επόμενη διετία (ταυτόχρονα με τη ΝΟΔΕ θα εκλεγούν και τα διοικητικά συμβούλια των ΔΗΜΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΓΓΑΙΟΥ-ΝΕΣΤΟΥ και ΘΑΣΟΥ).

Μια διετία ιδιαίτερα σημαντική πολιτικά αφού κατά την διάρκειά της θα διεξαχθούν 4 εκλογικές αναμετρήσεις (Βουλευτικές-Ευρωεκλογές-Δημοτικές-Περιφερειακές ) «φορτώνοντας» άμεσα η έμμεσα με ιδιαίτερες «αγωνιστικές υποχρεώσεις» τα μέλη που θα εκλεγούν.

Συνεπώς γνωρίζοντας τις σημαντικές  ευθύνες που θα προκύψουν από την εκλογή τους και μετά, είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι συμμαχητές και οι συμμαχήτριες που αποφάσισαν να πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές. Τους σφίγγω έναν έναν το χέρι και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τον αγώνα που δίνουν με ευπρέπεια και με κομματική συνείδηση.

Άποψή μου είναι ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος της ΝΟΔΕ θα πρέπει να είναι η συμβολή της στην νίκη της ΝΔ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και μάλιστα με αυτοδυναμία . Για να γίνει αυτό πρέπει να επιτευχθεί ο τοπικός στόχος που είναι 4 βουλευτές της ΝΔ στην επόμενη Βουλή. Στόχος δύσκολος αλλά και απόλυτα εφικτός. Πεποίθησή μου είναι ότι για να επιτευχθεί,  η σύνθεση της νέας ΝΟΔΕ θα πρέπει να αποτελείται τόσο από νέα στελέχη όσο και από «μπαρουτοκαπνισμένα». Δοκιμασμένα σε αγώνες. Η εμπειρία είναι απαραίτητη .

Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία πιστεύω ότι ανήκω και εγώ. Πιστεύοντας ότι στις δύσκολες μάχες που έρχονται, έχοντας απέναντι ένα κόμμα αδίστακτων λαϊκιστών που θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία, μπορώ με την εμπειρία μου να συμβάλλω ώστε αυτές να αποβούν νικηφόρες!!!

 

Με εκτίμηση

Μανώλης Φρατζεσκάκης

(Ο Μανώλης Φρατζεσκάκης είναι υποψήφιος για μέλος της ΝΟΔΕ Καβάλας)

Προηγούμενο άρθρο

Προκρίθηκε ο ΑΟΚ με 3-0 επί της ΑΕ Καλαμπακίου(φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Μάλλον αλλάζει η ώρα του συλλαλητηρίου