Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Επιτέλους πήραμε αυτό που δικαιούμασταν χωρίς εκπτώσεις!

Επιτέλους πήραμε αυτό που δικαιούμασταν χωρίς εκπτώσεις!

Ο τυφώνας Milton που περιγράφηκε τα προηγούμενα 24ωρα ως περίπου το τέλος του κόσμου αποτελεί παρελθόν  αφού προκάλεσε ζημιές σε αρκετές περιοχές της Φλόριντα και προκάλεσε και τον θάνατο αρκετών ανθρώπων.

Είναι αλήθεια ότι η ένταση του ήταν σαφώς χαμηλότερη από αυτή του περιμένανε οι μετεωρολόγοι και αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας που δεν είδαμε μεγάλες καταστροφές.

Και να είστε σίγουροι ότι θα είχαμε περισσότερους θανάτους αν δεν γινόταν αυτή η κινητοποίηση από την πλευρά της πολιτείας που τρομοκράτησε (με την καλή έννοια) και ανάγκασε σε πολλές περιπτώσεις τους πολίτες να εγκαταλείψουν τις περιοχές που ήταν στο μάτι του κυκλώνα.

 

Σοκαρισμένη όλη η χώρα από έναν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Μπάλντοκ βρέθηκε πνιγμένος στην πισίνα του σπιτιού του  και όλοι περιμένουν  πλέον την ιατροδικαστική εξέταση για να μάθουν τους  λόγους του θανάτου του.

Από τις εξετάσεις θα φανεί και τι ρόλο έπαιξε για το θάνατο του ποδοσφαιριστή και το μισοάδειο μπουκάλι βότκας που βρέθηκε δίπλα του.

 

Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης τα δύο νέα πρόσωπα στο φετινό The voice που και φέτος θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

 

Με την απόδοση του ο ΑΟΚ στο παιχνίδι κυπέλου με την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ AKTOR είναι σίγουρο ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων που φαίνεται ότι μετά από χρόνια επιστρέφουν στο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» και είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση της ομάδας που απαρτίζεται μόνο από Καβαλιώτες επιχειρηματίες.

 

Χωρίς de bate οι φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ για την τελική αναμέτρηση των Ανδρουλάκη και Δούκα που θα διεκδικήσουν την θέση του προέδρου στο κόμμα.

Αυτός που γκρινιάζει περισσότερο για την μη διεξαγωγή του de bate είναι ο Δούκας που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα χάσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά την μάχη αυτή.

 

Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Εθνική μας απέναντι στην Εθνική Αγγλίας μέσα στο Γουέμπλεϊ.

Τους κατατροπώσαμε τους υπερόπτες και αλαζόνες Άγγλους που δεν πιστεύανε στα μάτια τους.

Περιμένανε ότι θα κάνουν περίπατο αλλά διαψεύστηκαν.

Δέχθηκαν 3 γκολ εκ των οποίων μετρήσανε μόνο τα 2.

Η ομάδα μας έπαιξε παλικαρίσια και είδε τον αντίπαλο στα μάτια.

Δεν φοβηθήκαμε σε καμία στιγμή του αγώνα και πήραμε επιτέλους αυτό που δικαιούμασταν χωρίς εκπτώσεις.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν διακριθέντες αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την απόδοση του Τζόλη που ήταν το κάτι άλλο.

Και ανασταλτικά και δημιουργικά, ήταν απίστευτος.

Απορούμε πως ο Μπέλιγχαμ  στο τέλος του αγώνα πως δεν του ζήτησε την φανέλα.

Ένα μεγάλο μπράβο και στον προπονητή μας τον Γιοβάνοβιτς που απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος προπονητής είναι και πόσο καλά μπορεί και διαβάζει τα παιχνίδια.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο